Specialist in fotobehang op maat

Slaapkamer behang

Behang is de beste manier om je slaapkamer te personaliseren; of je nu voor kleurrijke, grafische patronen of zachte subtiele bloemen gaat. De mooiste fotobehangen voor de slaapkamer koop je natuurlijk bij Fotobehangen. Kies voor een bosbehang, kijk uit over het strand of creër een betonlook - we hebben het allemaal. We hebben een uitgebreide collectie slaapkamer behang. Om het kiezen makkelijker te maken, zetten we graag onze populairste modellen slaapkamer behang voor je op een rijtje!

Populaire modellen behang slaapkamer

Slaapkamer behang: onze top 10

In deze top 10 met slaapkamer behang vind je mooie behangen die erg passend zijn in de slaapkamer. Het zijn met name rustige afbeeldingen zodat je helemaal tot rust kan komen. Bekijk snel onze populaire modellen en zoek jouw favoriete fotobehang uit.

1. Vlies fotobehang Bos in de mist. Dit prachtige behang van een bos in de mist is één van ons meest verkochte modellen. Het past helemaal bij een scandinavisch interieur. Deze stijl wordt beïnvloed door de natuur in de vorm van uitgestrekte bossen in de Scandinavische landen. Zo haal je de sfeer van de natuur in je slaapkamer.

2. Vlies fotobehang wandeling op het strand. Heerlijk uitkijken op de duinen en het strand. Dit behang geeft extra diepte aan je slaapkamer door het strandpad. Het is net alsof je zo het strand oploopt! Wil jij dit fotobehang voor je slaapkamer? Je vindt hem hier!

3. Fotobehang Sakura.Een prachtige muurschildering van kersenbloesems. Het is geen echte foto maar een mooie tekening. Op de takken zie je vogels zitten en dat tegen een achtergrond van een blauwe lucht. Ideaal om tot rust te komen in de slaapkamer. Fotobehang Sakura is een papieren fotobehang die wordt geleverd in een standaardmaat. De behanglijm zit er gratis bij.

4. Vlies fotobehang Paardenbloemen. Dit is een heel mooi behang in zachte pastelkleuren. Geef de kamer een rustige look met dit vliesbehang.

5. Fotobehang Mirrow lake. Een stukje natuur in de slaapkamer? Met het Mirrow lake behang heb je een prachtig uitzicht op de bergen. Een geweldige eyecatcher in de slaapkamer. Dit behang is ideaal als je niet de hele muur wilt behangen. Het behang is 184 cm breed. Dus heb je nog een smal muurtje waar je muurdecoratie voor zoekt, bestel dan dit behang.

6. Vlies fotobehang Bomen in mistig bos. Op dit behang zie je silhouetten van een bos afgebeeld die in de mist gehuld zijn. Bomen behang is populair omdat het heerlijk rust brengt in je kamer. Zoek jij een mooi bomen behang? Dan mag dit vlies fotobehang Bomen in mistig bos niet ontbreken in jouw slaapkamer. Het vlies fotobehang is op de maat van jouw muur te maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

7. Fotobehang Brooklyn brick. Heb jij een kleine slaapkamer? Kies dan voor dit model papieren behang en kijk uit op New York. Een leuk fotobehang waarmee je van jouw muur een bakstenen muur maakt. En met het raam dat is afgebeeld heb je uitzicht over de stad New York. Ideaal als jouw slaapkamer geen raam heeft!

8. Fotobehang Tropische bloemen. Ben jij fan van de tropische look? Om een kamer om te toveren in een tropische sfeer, is dit behang zeer geschikt. De tropische prints van exotische planten en junglepatronen zijn een trend voor zowel de lente als zomer dit jaar en zullen we het komende jaar ook nog veel voorbij zien komen. Niet alleen in fotobehang maar ook in de mode en in woonaccessoires en kunst. Bekijk onze suggestie voor dit fotobehang hier.

9. Schilderij behang.Hou jij van een Oosterse look in je kamer? Het fotobehang meisje in de witte kimono vind je als schilderij in het Rijksmuseum en is van de schilder Breitner. Je kan dit laten printen bij ons op vliesbehang wat uit banen bestaat en ook op Airtex behang wat uit één stuk wordt geprint.

10. Fotobehang Vintage sloophout. Als je schroothout mooi vindt dan valt dit fotobehang vintage sloophout vast in smaak. Het hout ziet er robuust en onbewerkt uit, alsof het zo van de bouwplaats komt en je de latjes zelf tegen de muur hebt bevestigd.

Slaapkamer behang kopen

In de categorie slaapkamer fotobehang tref je onze suggesties voor fotobehang dat geschikt is voor de slaapkamer. Je kan ook per thema kijken. Als je dus bijvoorbeeld een specifiek bosbehang zoekt, dan kijk je in de categorie fotobehang bos. Papieren fotobehang hebben wij op voorraad, zodat je dit vaak al de volgende dag in huis hebt. De modelen vlies fotobehang kunnen we op maat van je muur maken, zodat je binnen een paar werkdagen een behang ontvangt dat perfect past op jouw muur. Je kan ook jouw eigen foto gebruiken voor een persoonlijk behang. Bel of mail ons even en we laten je de mogelijkheden weten.