Specialist in fotobehang op maat

Fotobehang Amsterdam

Op zoek naar een mooi fotobehang met een afbeelding van Amsterdam? We hebben fotobehang met afbeeldingen van bijvoorbeeld de grachten en de typische herenhuizen – zowel in kleur als in zwart-wit en sepia voor een nostalgische stijl. Bekijk onze uitgebreide collectie en zoek jouw favoriete fotobehang Amsterdam uit!
Lees verder....
Amsterdam staat bekend om haar grachtengordel die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Verder vind je in Amsterdam natuurlijk het Rijksmuseum en bijvoorbeeld het Van Gogh Museum. Als je in de hoofdstad van Nederland bent, is een wandeling langs de grachten zeker een aanrader. Daar geniet je niet alleen van het water, maar ook van de bijzondere, vaak smalle, herenhuizen en grachtenpanden. Voor wie elke dag wil genieten van dit uitzicht, is een fotobehang met een foto van Amsterdam een aanrader.

Fotobehang van Amsterdam voor elke kamer

Welke muur in jouw huis verdient een fotobehang Amsterdam? Door de tijdloze uitstraling past een behang met een afbeelding van bijvoorbeeld de grachten in zowel de woonkamer als de slaapkamer. Ook in een gang, in een kamer in een kantoorpand en natuurlijk in de kinderkamer kun je de de Amsterdamse huisjes en uitzichten vereeuwigen. Kies de afbeelding en uitstraling die het beste in de kamer past en geniet van jouw nieuwe muurdecoratie.

Populair fotobehang Amsterdam

Er zijn vele mogelijkheden met verschillende afbeeldingen van Amsterdam om op de muur te plakken. We zetten daarom graag een aantal populaire modellen voor je op een rijtje. Het meest verkochte fotobehang Amsterdam is een zwart-wit model van een fiets geparkeerd aan de gracht voor herenhuizen. Populair is ook het fotobehang Amsterdamse grachten waarbij je kunt genieten van een uitzicht over de grachten met een lucht met veranderende kleuren door de ondergaande zon. Als je wilt uitkijken over de verlichte kanalen bij het invallen van de avond, is het fotobehang Amsterdamse kanalen zeer passend. En om warme herfsttinten in huis te halen, kies je het vlies fotobehang Amsterdamse huisjes. Je kunt er ook voor kiezen om het werk van de Nederlandse kunstschilder George Hendrik Breitner, ´Het Damrak in Amsterdam´, op vliesbehang voor op de muur te laten printen. Hiermee geniet je dagelijks van een waar kunstwerk op groot formaat in huis.

Wist je trouwens dat ook fotobehang van een foto die je zelf in Amsterdam genomen hebt mogelijk is? Bij Fotobehangen.nl kun je gepersonaliseerd fotobehang laten maken. En ben je op zoek naar nog meer afbeeldingen van je favoriete stad Amsterdam? Kijk dan eens in onze beeldbank en bestel direct fotobehang op maat voor jouw muur. Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen als je op zoek bent naar meer informatie.