Specialist in fotobehang op maat

Fotobehang Reizen

In de stemming om even helemaal weg te dromen? Zoek een mooi fotobehang uit dat je aan een bijzondere reis herinnert of dat je meeneemt op een trip naar een andere plaats. Gewoon vanuit je eigen woon- of slaapkamer bijvoorbeeld. Heb je zelf een fantastische foto overgehouden aan een gemaakte reis? Kijk naar de mogelijkheden voor gepersonaliseerd fotobehang en voor je het weet heb je je eigen foto op de muur geplakt.
Lees verder....
Van een citytrip binnen Europa tot een reis naar bijvoorbeeld Amerika of Azië, reizen kan op allerlei manieren. Er is een hele wereld om te ontdekken. En om nu elke dag te genieten van een uitzicht op een andere stad of een wereldse sfeer, is fotobehang de perfecte decoratie. Met de vele mogelijkheden die je vindt in de categorie fotobehang reizen is er een passend fotobehang voor iedereen te vinden.

Top fotobehang reizen

Natuurlijk denkt iedereen bij fotobehang reizen aan een andere sfeer. Daarom zetten we graag een aantal modellen voor je op een rijtje om de brede keuze die je hebt te tonen. Liefhebbers van San Fransisco kunnen dagelijks genieten van de verlichte Bay Bridge met het fotobehang Bay Bridge. Hou jij van reizen naar Aziatische landen en krijg je geen genoeg van de Boeddha beelden? Het vlies fotobehang Boeddha Beeld van de boeddha in een natuur landschap creërt een rustpunt in de kamer. Voor een uitzicht over één van de authentieke straatjes in Barcelona is het Vlies fotobehang Barcelona een mooie decoratie voor op de wand. Liefhebbers van tempels vol met details genieten met het fotobehang Archway dagelijks van een gang vol met bogen met versieringen en pilaren. Hou jij van Cuba en felle levendige kleuren? Het vlies fotobehang Cuba geeft je kamer een frisse uitstraling en neemt je mee naar Zuid-Amerika. Als je elke dag wilt genieten van een uitzicht over een Italiaans plaatsje vanaf je eigen balkon, kies je voor het fotobehang Vernazza. Dit behang zorgt gelijk voor diepte in de kamer.

Muurdecoratie voor reisliefhebbers

Als je zelf vaak op vakantie gaat of (verre) reizen maakt, heb je mogelijk een hele berg foto´s die je tijdens je trips zelf gemaakt hebt. Foto´s die, tot nu toe, misschien alleen op een camera of computer bleven staan. Wist je al dat fotobehang van jouw eigen foto´s ook mogelijk is? Het enige wat je hoeft te doen is jouw favoriete foto uitzoeken die je wilt laten vereeuwigen op de muur. Dat is misschien makkelijker gezegd dan gedaan als je onderweg veel foto´s neemt. Als je jouw keuze hebt gemaakt, kun je vrijblijvend de foto naar ons mailen en we kijken graag wat mogelijk is om een behang van je foto te maken.

Heb je nog vragen? Neem vooral contact met ons op en we helpen je graag verder!

19 artikel(en)

per pagina

19 artikel(en)

per pagina