Fotobehang op maat voor bedrijven en organisaties

Fotobehang op maat voor bedrijven en organisaties

  Fotobehang is een originele manier om bijvoorbeeld een kantoorruimte, een restaurant, een receptie of een hotelkamer een bijzonder uiterlijk te geven. Door de muur te restylen, krijgt gelijk de hele ruimte een nieuwe look. Graag vertellen we meer over het gebruik van fotobehang in een zakelijke omgeving.  Op onze website bieden we twee soorten fotobehang aan: papieren behang en vliesbehang. Voor gebruik in zakelijke ruimtes raden we vliesbehang aan. Dit behang is steviger dan papierenbehang en makkelijker op de muur aan te brengen. Voor extra bescherming kan er eventueel een transparante laklaag over het behang worden aangebracht. Vliesbehang kunnen we daarnaast op maat maken, zodat je een behang ontvangt dat perfect op de muur past. Als er vragen zijn over het materiaal of over fotobehang op maat, kun je altijd contact met ons opnemen zodat we je er meer over kunnen vertellen.  Fotobehang kantoor

  Kantoorpanden zijn vaak saaie gebouwen met grauwe muren die de creativiteit van werknemers weinig prikkelen. Met een fotobehang is het heel makkelijk een andere look aan een werkruimte, een vergaderzaal of een recpetie te geven. Ook bedrijfskantines krijgen een vrolijk uiterlijk met een fotobehang. Zo zorg je voor een inspirerend uiterlijk voor een productieve werkomgeving.
  Fotobehang restaurant

  Fotobehang is ook zeer geschikt om in restaurants, cafés en andere uitgaansgelegenheden te gebruiken. Vliesbehang zorgt voor een opvallende look op de muur. Zo kunnen de gasten in bijvoorbeeld het restaurant genieten van heerlijke gerechten in een bijzondere omgeving, of in een bar een cocktail drinken met op de achtergrond de skyline van New York.  Eigen foto op behang voor in het bedrijf

  Naast de standaard collectie fotobehang is het ook mogelijk om een foto op behang te maken van een eigen foto. Hebben jullie als bedrijf zelf een bijzondere foto, bijvoorbeeld een antieke afbeelding van het bedrijfspand in vroegere jaren, waarmee jullie graag de muur willen decoreren? Mail ons vooral alle informatie en we maken graag een offerte op maat.

  Neem nu een kijkje in ons uitgebreide assortiment fotobehang en zoek gelijk een nieuwe muurdecoratie voor het bedrijf uit.

  Ps. Ben je een interieurstylist en wil je voor een project graag fotobehang gebruiken? Neem dan vooral ook contact met ons op voor de speciale voorwaarden die we kunnen bieden.