Specialist in fotobehang op maat

Steden en Architectuur

Wil je jouw muur een wereldse look geven? Dan is een steden fotobehang de perfecte keuze. Met een fotobehang New York, een wereldkaart behang of juist een fotobehang van Amsterdam op de muur geef je de kamer een metamorfose. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een model met foto´s van reizen en andere wereldse sferen, als ook boeddha fotobehang. Deze hebben we voor je verzameld in de categorie reizen en overige sferen. Met het steden fotobehang lijkt het of je dagelijks op reis bent.
Lees verder....

Steden fotobehang voor elke kamer

Een steden fotobehang is zeer passend voor alle kamers in huis. In de slaapkamer kun je ´s morgens wakker worden en het gevoel hebben of je je in een andere stad bevindt. De woonkamer krijgt een metamorfose en weerspiegeld jouw reislustige geest. Door in de gang een steden fotobehang te plakken, lijkt het bijna of je een andere wereld binnen stapt als je thuis komt. Zelfs de kinderkamer kun je een avontuurlijk uiterlijk geven door voor een wereldse sfeer te kiezen. Leuk voor de kleine avonturiers om mee in slaap te vallen. Naast de keuze uit diverse steden kun je ook kiezen uit diverse kleurenpalets. Van fotobehang in felle kleuren tot sepia behang en zwart-wit fotobehang; je vindt het allemaal in deze Steden categorie. Zo shop je een passende look voor in jouw interieur. Ook op kantoor kun je trouwens genieten van wereldse sferen. Geef bijvoorbeeld de vergaderzaal een inspirerend uiterlijk, laat klanten in de wachtkamer genieten van een andere wereld of tover die ene saaie muur in de kantoorkamer om.

Papieren of vliesbehang?

Je vindt in deze categorie steden fotobehang een mix van papieren fotobehang en vliesbehang. Natuurlijk worden er ook verschillende maten fotobehang aanboden; per model staat dit aangegeven. Het papieren fotobehang kunnen we niet op maat maken en komt alleen in de standaard maat zoals bij het model aangegeven. Wel kun je voor kleinere muren dit zelf makkelijk bijsnijden. Vliesbehang wordt in diverse standaard maten aangeboden wat per model wordt weergegeven en dit kan ook op maat worden gemaakt. Voor een gepersonaliseerd behang kun je contact met ons opnemen.

Mocht je in het standaard assortiment steden fotobehang niet de wereldse foto kunnen vinden waar je naar op zoek bent? Neem dan eens een kijkje in de fotobeeldbank waar je tussen duizenden foto´s op zoek kunt gaan naar de perfecte foto voor jouw wand. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen, zodat we met je mee kunnen zoeken. Of als je van jouw eigen vakantiefoto in een wereldstad een gepersonaliseerd fotobehang wilt laten maken.

Artikelen 1 tot 20 van 43 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 20 van 43 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3