Specialist in fotobehang op maat

Fotobehang Bloemen

Fotobehang van bloemen zorgt voor een tijdloze look op de muur. Een veld vol vrolijke klaprozen, de helder groene kleuren van het gras, de neutrale kleuren van een paardenbloem; met een fotobehang bloemen kan het allemaal. Kies je voor een foto vol met bloemen of voor de eenvoud van een enkele bloem op de muur? Voor elke ruimte is er een passend model te vinden. En zit jouw favoriete bloemenfoto er niet bij? Neem contact met ons op om naar specifieke afbeeldingen te kijken.
Lees verder....
Met een bloemen fotobehang haal je makkelijk een natuurlijke look in de kamer. Het is leuk voor zowel de woonkamer als bijvoorbeeld de slaapkamer. En door de vele mogelijkheden met verschillende bloemen in allerlei tinten, kun je een fotobehang kiezen dat past bij de stijl die je in de kamer wilt scheppen.

Populair fotobehang bloemen

Graag zetten we een aantal populaire modellen van fotobehangen met bloemen op een rijtje. Neem vooral eens een kijkje bij het fotobehang Magnolia voor een behang in rustige tinten waarbij de magnolia knoppen in volle bloei staan. Liefhebbers van paardenbloemen kunnen kiezen uit bijvoorbeeld het vlies fotobehang dandelions in neutrale tinten en het model vlies fotobehang paardenbloem in natuurlijke kleuren. Op beide modellen staat de paardenbloem met pluisjes centraal. Fotobehang secret garden toont een tulpenveld in wit-roze kleuren en zorgt voor een ontspannen look. Een ander populair model is het fotobehang Spring van Komar waarbij je de muur met een bloesem bekleedt. En voor wie een waar kunstwerk op de muur zoekt, is het vlies fotobehang Amandelbloesem een aanrader. Dit fotobehang van het schilderij van Vincent van Gogh toont een stilleven van een amandelbloesem tegen een blauwe lucht. Zoals deze populaire modellen laten zien is het met fotobehang bloemen mogelijk om diverse sferen te creëren.

Soorten fotobehang

Als je in de categorie fotobehang bloemen gaat kijken, zul je zien dat er fotobehang van verschillende materialen wordt aangeboden. Papieren fotobehang is de goedkoopste optie. Hierbij ontvang je behangdelen die je overlappend op de muur kunt plakken. Als je liever banen opplakt, kun je voor een vliesbehang kijken. Hierbij smeer je de lijm op de muur en niet op het behang, wat minder geknoei geeft. En je kunt ook kiezen voor airtex fotobehang. Dit is behang uit één stuk zodat je geen naden op de muur ziet. Waar kies jij voor?

Heb je zelf een bijzondere bloemenfoto die je graag op fotobehang wilt laten maken? Neem dan vooral contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden door te nemen.

Artikelen 1 tot 20 van 34 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 20 van 34 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2