Wizard & Genius fotobehang

  Unieke visuele beelden voor op de muur die meer zijn dan alleen foto´s. Dat is wat Wizard + Genius willen aanbieden. Wat begon als een klein bedrijfje dat enkele posters verkocht, is uitgegroeid tot wat het nu is; een fabrikant van muurdecoratie met diverse collecties, waar elk jaar nieuwe bijzondere ontwerpen bij komen. Fotobehangen van W & G bieden een breed aanbod van afbeeldingen, waardoor je zeker ook voor jouw muur een nieuwe look kunt vinden.  De fotobehangen van Wizard bieden voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe muurdecoratie voor de slaapkamer, de woonkamer, een kinderkamer, een kantoor of een hotel, W+G biedt een passend design voor elke muur. Klassieke prints van het strand of bosrijke omgevingen zorgen voor een natuurlijke uitstraling. En fotobehang met afbeeldingen van steden zorgen dat de wereld aan je voeten ligt en in je eigen kamer het gevoel hebt op reis te zijn. De fascinerende afbeeldingen geven een extra dimensie aan elke kamer. En dat zonder een dure verbouwing. Fotobehang is een makkelijke manier om een nieuwe look en sfeer te creëeren. En door gebruik te maken van de hedendaagse technieken, zijn de prints bijna niet van de echte omgeving te onderscheiden.  Wizard & Genius collecties

  De collectie papieren fotobehang van Wizard & Genius bij Fotobehangen.nl bestaat uit:
 • Deurposters om je deur een nieuwe look te geven. Leuk voor de gang, maar ook de tussendeur in bijvoorbeeld de woon- of slaapkamer.
 • Muurposters uit één waarmee je een leuk accent op de wand aanbrengt.
 • Grote 8-delige fotobehangen waarmee je de gehele muur omtovert en de kamer een nieuwe uitstraling geeft.

 • Met meer dan 40 jaar ervaring, blijft W+G kwalitatief goede behangen bieden. Het fotobehang wordt in Europa, voornamelijk Duitsland, geproduceerd. Hierbij worden de hoogste standaarden en milieuvriendelijkheid gedurende het gehele process in acht genomen. De ontwerpen van getalenteerde designers in combinatie met de juiste lijm, zorgen ervoor dat de behangen perfect op de muur uitkomen.

  Papieren fotobehang van Wizard

  Met verschillende modellen en maten die er geboden worden, kun je voor elke muur een passend formaat vinden. Heeft jouw muur een andere maat? Dan kun je de papieren fotobehangen makkelijk bijsnijden. De modellen van Wizard worden trouwens zonder lijm geleverd. Wij adviseren om Perfax Blauw Metyl te gebruiken om de posters en behangen op de muur te bevestigen. Ben je benieuwd hoe je deze papieren behangen kunt opplakken? Lees dan vooral de uitgebreide plakinstructies die je voor je op een rijtje hebben gezet. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan vooral voordat je begint met plakken contact met ons op.

  Bekijk nu alle Wizard & Genius modellen of zoek in het complete assortiment fotobehang jouw nieuwe muurdecoratie!