Wizard & Genius fotobehang

Wizard & Genius fotobehang

  Unieke visuele beelden voor op de muur die meer zijn dan alleen foto´s. Dat is wat Wizard + Genius willen aanbieden. Wat begon als een klein bedrijfje dat enkele posters verkocht, is uitgegroeid tot wat het nu is; een fabrikant van muurdecoratie met diverse collecties, waar elk jaar nieuwe bijzondere ontwerpen bij komen. Fotobehangen van W & G bieden een breed aanbod van afbeeldingen, waardoor je ook voor jouw muur een nieuwe look kunt vinden.



  De fotobehangen van Wizard bieden voor elk wat wils. Deurposters, wallpapers van tropische oorden, bosrijke omgevingen op wandposters XXL formaat, kleurrijke posters voor de kinderkamer. De fascinerende afbeeldingen geven een extra dimensie aan elke kamer.

  Wizard & Genius collecties

  De collectie van Wizard & Genius bij Fotobehangen.nl bestaat uit:
 • Deurposters om je deur een nieuwe look te geven. Leuk voor de gang, maar ook de woon- of slaapkamer.
 • Muurposters uit één stuk in het formaat 115 cm x 117 cm waarmee je een leuk accent op de wand aanbrengt.
 • Grote 8-delige fotobehangen in het formaat 366 cm x 254 cm waarmee je je hele muur omtovert en een nieuwe look geeft.




 • Met verschillende modellen en maten kun je voor elke muur een passend formaat vinden. Heeft jouw muur een andere maat? Dan kun je de papieren fotobehangen makkelijk bijsnijden. De modellen van Wizard worden zonder lijm geleverd. Wij adviseren om Perfax Blauw Metyl te gebruiken om de posters en behangen op de muur te bevestigen. Ben je benieuwd hoe je deze papieren behangen kunt opplakken? Lees dan vooral de uitgebreide plakinstructies die je voor je op een rijtje hebben gezet.

  Bekijk nu alle Wizard & Genius modellen of zoek in het overzicht van de vele modellen fotobehang in onze webshop jouw nieuwe fotobehang.