Fotobehang op maat

Je hebt ervoor gekozen om die ene witte saaie muur in je kamer een nieuwe look te geven met fotobehang. Nu moet je alleen nog een model in de maat van jouw muur vinden. Dan ben je bij Fotobehangen aan het juiste adres, want wij kunnen vlies fotobehang op maat maken! Kies jouw favoriete foto, geef ons de maat van je muur door en we maken vrijblijvend een voorbeeld op maat. Je kan gelijk de bestelling voor een behang op maat plaatsen online via Fotobehang van eigen foto of je kan ons een mailtje sturen met de foto en de gewenste maat.

Op onze website vind je verder een uitgebreide collectie vliesbehangen. Deze behangen worden in diverse standaard maten aangeboden. En wist je al dat we deze behangen geheel op maat voor jouw muur kunnen maken? Zo ontvang je een behang dat perfect op de muur in jouw kamer past. Je kunt contact met ons opnemen als je interesse hebt in een gepersonaliseerd fotobehang op maat. We kijken dan graag of de foto voldoende kwaliteit bevat om tot de gewenste maat uit te vergroten. We willen natuurlijk voorkomen dat we de foto te veel uitvergroten waardoor het eindresultaat te pixelig wordt.Gepersonaliseerde foto op maat

Een andere mogelijkheid is om een fotobehang op maat van een eigen foto te laten maken. Misschien heb je wel een mooie gezinsfoto of wil je juist die ene vakantiefoto op de muur plakken. Stuur ons dan vooral jouw foto en we kijken vrijblijvend of deze geschikt is om uit te vergroten. En voor diegenen die een specifiek idee in hun hoofd hebben, maar de geschikte foto niet kunnen vinden in onze standaard collectie, bieden we een fotodatabase aan. In de beeldbank op onze website kun je op zoek gaan naar die ene foto die je speciaal voor jouw muur wilt gebruiken. In de tool van de beeldbank kun je, nadat je een foto hebt geselecteerd, zelf de maat van de muur opgeven. Je krijgt dan gelijk te zien of de foto geschikt is om uit te vergroten tot de opgegeven maat. En als alles naar wens is, kun je de bestelling gelijk via de website plaatsen.Fotobehang op maat

Er wordt ons vaak gevraagd of je nu de exacte maat van de muur kunt aanhouden bij het doorgeven van het formaat of dat je extra marge moet opnemen. Goed om te weten is dat vliesbehang niet uitzet of krimpt, dus in principe kun je de maat van de muur aanhouden. Het wil echter wel voorkomen dat een muur niet helemaal recht loopt of dat het lastig is om de exacte maat op te meten. Het is daarom aan te raden om een paar centimeter extra in zowel de hoogte als de breedte te rekenen, zodat je zeker weet dat je voldoende fotobehang ontvangt en straks niet een kaal plekje op de muur overhoudt.

Ps. Papieren behang is alleen leverbaar in de maat zoals dit per model op de website staat aangegeven. Dit behang kunnen we helaas niet in afwijkende maten produceren. Natuurlijk kan je altijd een vergelijkbare afbeelding in onze collectie vlies fotobehang zoeken.