Specialist in fotobehang op maat

Fotobehang op maat

Wil je een fotobehang op maat bestellen? Dat kan! Wij printen foto´s die precies en mooi passend op maat worden gemaakt voor op jouw muur. Een fotobehang op maat is gepersonaliseerd fotobehang van een foto naar keuze en in de maten die je zelf aangeeft. Wij kunnen het fotobehang in vrijwel alle maten printen. Het enige wat je nodig hebt is een foto van goede kwaliteit, zodat deze uitvergroot kan worden en geschikt is om te printen op behang.

3 opties voor fotobehang op maat

Als je fotobehang op maat wilt laten maken voor jouw muur dan zijn er verschillende mogelijkheden.
Hieronder vind je een uitgebreide uitleg van de opties voor het maken van behang op maat.

Populaire modellen vlies fotobehang

1. Een fotobehang op maat uit onze vliesbehang collectie

Op onze website Fotobehangen.nl vind je een uitgebreid assortiment van vliesbehang. Dat zijn speciaal geselecteerde foto´s die geschikt zijn om uit te vergroten op fotobehang. Het vlies fotobehang bieden wij standaard aan in verschillende gangbare maten, die passend zijn voor veel muren. We kunnen dit vliesbehang ook in specifieke maten maken. Geef ons daarvoor telefonisch of per mail het referentienummer of de naam van het fotobehang door en de gewenste maat. Wij controleren of de foto geschikt is voor de gewenste breedte en hoogte. Je ontvangt vrijblijvend een mail met een voorbeeld van het fotobehang in de gewenste maat en de prijs. Als dit naar wens is kan je het fotobehang op maat gelijk bij ons bestellen.

2. Een fotobehang op maat van eigen foto

Heb je zelf een leuke foto die je graag op behang wilt laten drukken? Wij kunnen van jouw foto een uniek fotobehang maken. Je kan jouw eigen foto via deze pagina Eigen foto op behang uploaden. Je geeft vervolgens aan wat de breedte en de hoogte is van het behang dat je wilt ontvangen en automatisch zal een uitsnede verschijnen van de foto in de gewenste verhoudingen. Als je daarmee tevreden bent, kan je gelijk je gepersonaliseerde behang bestellen door deze toevoegen aan de winkelwagen. En kun je de bestelling verder afronden. Alvorens de foto af te drukken, voeren wij altijd kosteloos een controle uit van de kwaliteit van de foto. Mocht het de kwaliteit niet goed zijn, dan nemen we natuurlijk contact op. Mocht je vooraf twijfels hebben of jouw eigen foto van voldoende kwaliteit is, dan kan je ons altijd vrijblijvend de foto en gewenste maat mailen. Wij geven je dan advies over de mogelijkheden. Stuur de foto bij voorkeur via de service van Wetransfer, zodat de foto goed bij ons aankomt - ook als het een groot bestand is.

3. Foto uit de beeldbank voor een eigen behang op maat

Via onze website heb je ook de mogelijkheid om foto´s te zoeken in een externe foto database. Via de zoekfunctie op de pagina Fotobehang a la carte kan je uitgebreid zoeken naar foto´s. Als je een mooie foto hebt gevonden selecteer je deze en vervolgens kan je de gewenste maat invullen. Je krijgt dan direct te zien of de foto geschikt is om uit te vergroten tot de opgegeven maat. Is de voorbeeld uitsnede naar wens, dan kan je gelijk de bestelling plaatsen.

Van welk materiaal wordt fotobehang op maat gemaakt?

Het fotobehang op maat kunnen wij op verschillende materialen drukken. Het meest gangbare is vliesbehang van hoge kwaliteit. Het vlies behang komt in banen en afhankelijk van de maat van jouw muur kijken we welke breedte (bijvoorbeeld 70 of 80 cm) het beste uitkomt. Het kan zijn dat op de laatste baan een deel wit is en niet bedrukt is. Dit kan eenvoudig afgesneden of geknipt worden. Wil je geen banen, maar naadloos behang? Dan kunnen wij het fotobehang op maat printen op Airtex. Je ontvangt het fotobehang dan in één stuk. Houd er rekening mee dat de maat die je aangeeft voor het fotobehang op maat de exacte maat is die je zult ontvangen. Wij raden aan om enkele centimeters bij de hoogte en breedte van het fotobehang op te tellen. Als de muren wat schreef lopen of als je er niet zeker van bent dat je de maten goed hebt gemeten, kom je in ieder geval goed uit met het fotobehang.

Ps. Papieren fotobehang is alleen leverbaar in de maat zoals dit per model op de website staat aangegeven. Dit behang kunnen we helaas niet in afwijkende maten produceren. Natuurlijk kan je altijd een vergelijkbare afbeelding in onze collectie vlies fotobehang zoeken.