Specialist in fotobehang op maat

Stenen behang

Wil je een stoere, natuurlijke look op de muur creëren? Kies dan voor een stenen behang. Betonlook behang geeft je internieur een industrieel uiterlijk. Kies tussen de marmerlook, betonlook of een robuuste bakstenen muur. Dit fotobehang geeft je interieur een stoere uitstraling. Bekijk onze collectie stenen behang hier.
Lees verder....
Stenen behang blijft een populaire look voor op de muur. En dat is niet verwonderlijk, want een robuust uiterlijk past in de meeste interieurs. Of je nu een warme sfeer wilt creëren of juist een killere look, met stenen behang kan het allemaal. Door de juiste bijpassende accessoires te kiezen, haal je makkelijk de industriele trend in je kamer.

Beststellers stenen behang

In het brede aanbod van stenen behang zetten we graag een aantal bestsellers voor je op een rijtje. Dit zijn behangen waarmee je in één keer de hele muur een ander uiterlijk geeft. Het fotobehang Stone Wall is zeer geschikt als je voor een warme look met stenen behang kiest. Met dit behang op de muur lijkt het of je een traditionele stenen muur in huis hebt. Als je op zoek bent naar een stenen muur in lichte zandkleurige tinten, moet je zeker het fotobehang Sandstone Wall eens bekijken. Het vlies fotobehang Stenenmuur Schotland zorgt voor een natuurlijke muur waarbij de stenen niet allemaal even groot zijn en recht lopen. Voor een rustieke, industriële look is het fotobehang White Brick zeer geschikt. Dit fotobehang geeft je muur een waarheidsgetrouwe look door bijvoorbeeld het cement dat op bepaalde plekken zichtbaar is. Naast baksteen fotobehang behoort ook het Vlies fotobehang Marmer tot de categorie stenen behang. Hierbij lijkt het net of je marmer in een lichte kleur met structuur op de muur hebt zitten. Een heel bijzonder stenen behang die bij deze populaire modellen niet mag ontbreken, is het fotobehang Brooklyn Brick. Dit fotobehang zorgt niet alleen voor een stenen uiterlijk op de muur, maar geeft je tegelijkertijd een doorkijkje op New York.

Stenen behang in huis

Er wordt vaak gedacht dat stenen behang alleen geschikt is voor de woonkamer. Echter, ook in bijvoorbeeld de keuken en eetkamer kun je heel goed deze stijl gebruiken. Natuurlijk kun je stenen behang eigenlijk in elke ruimte in huis of op kantoor gebruiken om de ruimte een make-over te geven. En met de realistische behangen is het fotobehang op de muur bijna niet te onderscheiden van een echte stenen muur. Heb je zelf trouwens een foto gezien of gemaakt van een stenen muur waar je graag een fotobehang van wilt laten maken? Natuurlijk is ook dat mogelijk, we maken graag een gepersonaliseerd fotobehang voor je.

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina