Specialist in fotobehang op maat

Foto behang: hoe kies je het perfecte foto behang?

Het vernieuwen van een kamer kan soms overweldigend zijn. Want, waar begin je nu eigenlijk? Met de enorme keuze aan meubels, vloeren, stoffering, accessoires en wandbekleding op de markt, kan het moeilijk zijn om de start te zien. Het kiezen van een foto behang is een goed uitgangspunt en kan helpen om de rest van je interieur en styling op af te stemmen. Zo leg je de basis met foto behang en ga je daarna kijken hoe je de rest van de kamer gaat inrichten.

Foto behang voor elk interieur

Het bijzondere van foto behang is dat het eigenlijk in elk interieur en in elke kamer gebruikt kan worden. Of je nu de slaapkamer, de woonkamer of bijvoorbeeld de gang een nieuwe look wilt geven, met foto behang is dit makkelijk te realiseren. En doordat er foto´s in veel verschillende categorieën en stijlen beschikbaar zijn, kun je zelf kiezen welke sfeer je graag in huis haalt. Ook voor een inspirerende werkkamer en de kinderkamer is foto behang een leuke toevoeging voor op de wand.

Populaire modellen vlies fotobehang

Nieuw interieur met foto behang

Als je ervoor kiest om een bepaalde stijl in het groot op de muur te halen, dan is het aan te raden de rest van je interieur rustig te houden. Zo trekt de wand ook echt de volle aandacht. Vind je het overweldigend om een hele wand te beplakken? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een deel van de muur te behangen. Zo kun je bijvoorbeeld bij de eethoek een deel van de muur beplakken om zo een natuurlijke afscheiding met de rest van de kamer te creëren. En in de slaapkamer kun je bij een bed zonder hoofdbord een fotobehang op posterformaat plakken om zo een unieke sfeer neer te zetten. Of je nu voor een hele wand kiest om te behangen of een gedeelte van de muur, je zult in alle gevallen een nieuwe uitstraling in je interieur halen.

Bijzondere stijlen en sferen foto behang

Met de oneindige keuze in foto´s waarvan je een foto behang kunt laten maken, kan het soms lastig zijn om het perfecte behang te selecteren. We zetten daarom graag een aantal populaire categorieën voor je op een rijtje. Zo is een fotobehang met een uitzicht over een stad of een wereldse sfeer erg leuk voor een metropolische inrichting. Kies zelf de wereldstad waar je dagelijks over uit wilt kijken en geniet van de nieuwe sfeer in je kamer. Wil je liever een natuurlijke uitstraling in de kamer creëren? Dan is een natuur fotobehang erg passend. Bomen fotobehang, fotobehang met gekleurde bloemen of juist een natuurlijk fotobehang in zachte tinten – het is allemaal mogelijk. Zo kun je zelf de sfeer kiezen die je in de kamer wilt halen. Voor liefhebbers van de industriele stijl is steen en hout behang aan te raden. Je hoeft geen uitgebreide verbouwing uit te voeren om toch te genieten van een muur met een steigerhout look of juist een bakstenen uitstraling.

Natuurlijk zijn nog veel meer sferen en stijlen mogelijk met foto behang. Bekijk hiervoor onze uitgebreide collectie of neem contact met ons op om je persoonlijke wensen te bespreken.