Specialist in fotobehang op maat

Vlies fotobehang Berken

Fotobehang van een afbeelding van een berkenbos in pasteltonen.
Artikelnummer: FL75750212

Levertijd 2 a 4 werkdagen

€ 159,00

* Verplichte velden

Gratis verzending vanaf € 50

30 dagen retour

Vlies behang:
eenvoudig op te plakken

Op maat mogelijk:
vrijblijvend advies

Optioneel Airtex:
naadloos behang in één geheel

Mail ons de maat van je muur en we laten je de mogelijkheden weten! Je kan je mail sturen naar info @fotobehangen.nl of bel ons op 038 7739995.

Details

Op zoek naar een mooi behang van een bomen voor de slaapkamer, woonkamer of wellicht de kinderkamer? Dit fotobehang geeft echt sfeer aan een kamer door de warme kleuren. Fotobehang met bomen zijn al heel lang populair als rustgevende wanddecoratie in de kamer maar de laatste tijd zien we steeds meer ontwerpen die helemaal passen in een moderne Scandinavische inrichting. Voor meer fotobehangen van bos en bomen kijk je in de collectie Fotobehang bos.

Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang. Het vliesbehang wordt geleverd in banen waarbij de banen strak naast elkaar worden geplakt op de muur. Airtexbehang komt in één stuk en wordt in zijn geheel op de muur wordt geplakt en is daardoor naadloos behang, dat ook makkelijk schoon te maken is.

Extra informatie

Model nr FL75750212
Materiaal Vliesbehang
Lijm exclusief lijm
Formaat Large
Info Fotobehang kan ook op maat gemaakt worden. Informeer naar de mogelijkheden.
Aanvullende informatie Kijk hier voor de plakinstructies voor fotobehang. Let op dat kleuren in werkelijkheid iets kunnen afwijken, afhankelijk van je beeldscherminstellingen.