Specialist in fotobehang op maat

Vlies fotobehang Bos in de mist

Fotobehang van beboste berghelling in de mist gehuld.
Artikelnummer: FLS294267383

Levertijd 2 a 4 werkdagen

€ 159,00

* Verplichte velden

Gratis verzending vanaf € 50

30 dagen retour

Vlies behang:
eenvoudig op te plakken

Op maat mogelijk:
vrijblijvend advies

Optioneel Airtex:
naadloos behang in één geheel

Mail ons de maat van je muur en we laten je de mogelijkheden weten! Je kan je mail sturen naar info @fotobehangen.nl of bel ons op 038 7739995.

Details

Dit fotobehang van een schilderachtig boslandschap is prachtig voor een rustige natuurlijke look aan je muur. Fotobehangen met afbeeldingen van bomen en bossen zijn erg populair en vooral de mistge sfeer in de foto maakt hem zo bijzonder. De rustige kleuren sluiten aan bij de trend om de kalmerende kleuren uit de natuur binnen te halen. Dit fotobehang in frisse groene kleuren combineert goed met natuurlijke materiaalsoorten als hout, riet en staal in je interieur. In ons assortiment Fotobehang bos vind je nog meer behangen met bossen en bomen.

Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang. Het vliesbehang wordt op één rol geleverd in banen waarbij de banen strak naast elkaar worden geplakt op de muur. Airtexbehang komt in één stuk en wordt in zijn geheel op de muur wordt geplakt en is daardoor naadloos behang, dat ook makkelijk schoon te maken is.

Extra informatie

Model nr FLS294267383
Materiaal Vliesbehang
Lijm exclusief lijm
Info Fotobehang kan ook op maat gemaakt worden. Informeer naar de mogelijkheden.
Aanvullende informatie Kijk hier voor de plakinstructies voor fotobehang. Let op dat kleuren in werkelijkheid iets kunnen afwijken, afhankelijk van je beeldscherminstellingen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: