Specialist in fotobehang op maat

Hout behang

Hout behang is een van de trends op het gebied van fotobehangbehang. Het fotobehang is zo realistisch dat het net lijkt of je muren van hout in huis hebt. Met hout behang creëer je een ruige look met een natuurlijke uitstraling. Steigerhout behang is erg populair, maar er is nog veel meer mogelijk met hout behang. Bekijk vooral onze uitgebreide collectie.
Lees verder....
Robuust, natuurlijk, stoer. Zomaar een paar woorden die je kunt gebruiken als je over hout behang spreekt. Door je muur met een behang uit deze categorie te beplakken, geef je de kamer snel een make-over. Combineer een muur met een hout behang met meubels en accessoires van hout om een stoere uitstraling te creëren. Leuk voor zowel de woonkamer als bijvoorbeeld de slaapkamer en een kinderkamer.

Hout behang: populaire modellen

Graag zetten we onze top 5 met populaire modellen hout behang voor je op een rijtje. Je vindt hierin een mix van papieren fotobehang dat alleen in de standaard maat komt zoals per model aangegeven en vlies fotobehang. Dit behang wordt in banen geleverd en kan op maat gemaakt worden. We kunnen deze modellen ook in Airtex drukken, waarbij je een behang uit één stuk ontvangt. Voor meer informatie over al deze opties, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Eén van de meest populaire modellen is het fotobehang vintage sloophout. Met dit behang in pasteltinten geef je jouw muur een nieuwe look die past bij de trend van een natuurlijke look. Dit behang is heel geschikt om meerdere modellen naast elkaar te plakken, zodat je een hele (grote) wand kunt behangen. Een ander populair model is het fotobehang Whitewashed wood. Je tovert je muur om met een patroon van houten latten in verschillende tinten en maten met dit fotobehang. Geniet zo dagelijks van de sloophout trend. Als je op zoek bent naar een hout behang in warme tinten, is het fotobehang Wooden wall een aanrader. Dit papieren fotobehang geeft je muur een stijlvolle uitstraling en past heel goed in bijvoorbeeld de woonkamer. Het vlies fotobehang Houtstapel is een origineel behang waarbij je aankijkt tegen een houtstapel. De dwarsdoorsnede van de boomstammen toont een spel van stammen in verschillende grotes. Een ander model dat heel goed bij de trend van steigerhout past, is het Vlies fotobehang Steigerhout. In tegenstelling tot veel modellen waarbij horizontale planken worden gebruikt, biedt dit behang verticale planken. De combinatie van steigerhout en natuurlijke kleuren, geeft je kamer een stijlvolle aankleding.

Vragen? Neem dan vooral contact met ons op. Ook kunnen we je helpen als je op zoek bent naar een specifieke foto voor een hout behang.

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina