Specialist in fotobehang op maat

Fotobehang Bos

Fotobehang van een bos of bomen is populair vanwege de rustieke en natuurlijke uitstraling. In ons drukke dagelijkse leven is het fijn als je af en toe even tot rust kan komen temidden van een berkenbos, een bos waar de zon door de takken schijnt of juist een mysteries bos in de mist. Bekijk onze uitgebreide collectie fotobehang bos en bomen en laat het ons weten als je een specifiek model mist, of als je een behang op maat wenst.
Lees verder....
De collectie fotobehang bos is zeer populair en dat is niet verwonderlijk. Een natuurlijke look op de muur past namelijk in elk interieur en in elke kamer. Je vindt verschillende modellen met diverse uitstralingen. In de slaapkamer kun je bijvoorbeeld een fotobehang in zwart-wit tinten kiezen. Om in de woonkamer van het zonnetje te genieten kun je een fotobehang bos met zonnestralen kiezen. En in de studeerkamer past een zen bos in herfsttinten heel goed. De keuze is eindeloos. Kies zelf de sfeer die je in huis wilt halen en kies een bijpassend fotobehang bos uit!

Onze top 5 fotobehang bos

Op de eerste plek in onze top 5 fotobehang bos staat het fotobehang Herfst Bos. Met dit fotobehang haal je een natuurlijke, groene look op de muur waarbij het zonlicht speelt met de bladeren aan de bomen. Fotobehang Avalon is een bijzondere zwart-wit print waarmee je een stijlvolle look aan de kamer geeft. Een andere favoriet is het vlies fotobehang Bos in de mist. Dit mysterieuze wallpaper geeft de muur een verrassende uitstraling. Je kijkt dagelijks uit over de boomtoppen die gehuld zijn in de opkomende mist. In de collectie fotobehang bos vind je ook het goedlopende model Spring Lake. Bij dit fotobehang word je meegenomen naar een sprookjesachtig meer dat omringt wordt door bomen en gras vol met bloemen. Ben je op zoek naar een fotobehang van een bos waar de zonnestralen fel schijnen? Het vlies fotobehang Zonnestralen in het bos is een prachtig model dat je muur een voorjaarslook geeft.

Fotobehang bos: kenmerken

Je kunt voor een fotobehang bos kiezen uit diverse materialen. Papieren fotobehang in een standaard maat en vliesbehang waarbij je uit verschillende standaard maten kunt kiezen, zijn volop aanwezig in deze categorie. De modellen vlies fotobehang kunnen we ook op maat voor jouw muur maken. En deze modellen kunnen we in Airtex afdrukken, dit is een behang uit één stuk. Kijk zelf wat het beste in jouw budget en interieur past. Zit jouw favoriete foto er niet tussen? In de beeldbank kun je tussen duizenden foto´s zelf een passende foto kiezen. Je kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. We helpen je graag verder.

Artikelen 1 tot 20 van 32 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 20 van 32 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2