Kinderkamer behang

Met een nieuw fotobehang maak je van een gewone kinderslaapkamer of een babykamer een mooie prinsessenkamer, een jungle om tussen de dieren te slapen of een stoere kamer met een frisse print. Het kan allemaal. Wil je liever een stoere piratenkamer of een Disney kamer? Geen probleem, je vindt het allemaal in deze categorie met baby- en kinderkamerbehang. En zit jouw print er niet tussen? Als je contact met ons opneemt, kunnen we de andere mogelijkheden bekijken.
Lees verder....
Met een speciaal babykamer behang of behang voor de kinderkamer geef je de kamer precies de sfeer die je wenst. Je kunt de wanden bekleden met een behang in tinten die passen bij de rest van de inrichting of kies juist eerst het behang en pas de rest van de kamer daar op aan. Fotobehang voor de baby- en kinderkamer is in allerlei kleuren en stijlen verkrijgbaar. En past in jouw kamer geen groot fotobehang of wil je juist alleen maar een accent aan de muur geven? Dan kun je ook heel goed kiezen voor een muurposter of een kleiner fotobehang.

Jongens behang en meisjes behang

Wil je de kinderkamer speciaal voor een jongetje of juist een meisje inrichten? Of ga je voor een unisex uitstraling? Voor een unisex kamer kun je heel goed een steigerhout behang kiezen, waarmee je een rustige, stijlvolle look creërt. Ook jungle behang vol met olifanten, giraffen, apen en andere dieren is zeer geschikt voor zowel jongens als meisjes. Hou je echter van een typsiche meisjeskamer met rozetinten, dan zijn hier natuurlijk ook passende behangen voor te vinden. Wat dacht je van Elsa en Anna uit de Disney film Frozen? En voor een typische stoere jongenskamer kun je bijvoorbeeld cars behang kiezen, waarbij het lijkt of de auto´s bijna vanaf de muur de kamer binnen komen rijden.

Fotobehang van eigen foto

Mogelijk heb je zelf een mooie afbeelding gezien waar je graag een behang voor de babykamer of kinderkamer van wilt laten maken. Of wil je een foto van jullie gezin opplakken. Ook dat is allemaal mogelijk. Bij Fotobehangen maken we gepersonaliseerd fotobehang, op maat voor jouw muur met de foto die jij wenst. Je kunt hiervoor zelf een foto aanleveren, of op zoek gaan naar een passende afbeelding in onze beeldbank. Hier kun je tussen duizenden foto´s precies de geschikte foto voor jouw babykamer uitzoeken.

Wil je meer inspiratie opdoen voor baby- en kinderkamer behang? Neem dan vooral een kijkje in ons uitgebreide assortiment kinderbehang en zoek jouw favoriete design uit voor de babykamer.

Artikelen 1 tot 20 van 60 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 20 van 60 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3