Specialist in fotobehang op maat

Fotobehang kinderkamer

Met een nieuw fotobehang maak je van een gewone kinderslaapkamer of een babykamer een mooie prinsessenkamer, een jungle om tussen de dieren te slapen of een stoere kamer met een frisse print. Het kan allemaal. Wil je liever een stoere piratenkamer of een Disney kamer? Geen probleem, je vindt het allemaal, en meer, in deze categorie fotobehang kinderkamer
Lees verder....
Met een speciaal fotobehang voor de kinderkamer geef je de kamer precies de sfeer die je wenst. Je kunt de wanden bekleden met een behang in tinten die passen bij de rest van de inrichting of juist eerst het behang kiezen en de rest van de kamer daar bij aan laten sluiten. Fotobehang voor de baby- en kinderkamer is in allerlei kleuren en stijlen verkrijgbaar. En past in de kinderkamer in jouw huis geen groot fotobehang of wil je juist alleen een accent aan de muur geven? Dan kun je ook heel goed kiezen voor een muurposter of een kleiner fotobehang. In deze categorie vind je allerlei opties voor een passende decoratie.

Fotobehang kinderkamer: voor jongens en meisjes

Wil je de kinderkamer speciaal voor een jongen of juist een meisje inrichten? Of ga je voor een unisex uitstraling? Graag zetten we een aantal modellen voor je op een rijtje waarmee je de sfeer creërt die je wenst. Een dieren fotobehang met bijvoorbeeld een onderwaterkamer zoals het fotobehang Onderwater Sea Adventure of het fotobehang Jungekamer zijn heel geschikt voor een unisex kamer voor kinderen die van dieren houden. Voetballiefhebbers toveren hun kamer om tot een stadion met het fotobehang voetbalstadion. Als je een stoere look in de kinderkamer wilt halen, kun je het fotobehang Graffiti kiezen in felle kleuren. En superhelden lijken de kinderkamer in de rennen of slingeren met het Walltastic fotobehang Spiderman en Walltastic The Avengers. Meisjes die graag een prinsessenkamer willen, kunnen het fotobehang Disney Prinsessen opplakken en dagelijks een teaparty houden met bijvoorbeeld Assepoester.

Fotobehang van eigen foto voor de kinderkamer

Vind je niet direct de perfecte print voor jouw kinderkamer? Of mogelijk heb je zelf een mooie afbeelding gezien waar je graag een behang voor de babykamer of kinderkamer van wilt laten maken. Of wil je een foto van jullie gezin opplakken. Ook dat is allemaal mogelijk. Bij Fotobehangen maken we gepersonaliseerd fotobehang, op maat voor jouw muur met de foto die jij wenst. Je kunt hiervoor zelf een foto aanleveren, of op zoek gaan naar een passende afbeelding in onze beeldbank. Hier kun je tussen duizenden foto´s precies de geschikte foto voor jouw kinderkamer uitzoeken. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen, zodat we je kunnen helpen om een unieke muurdecoratie te laten maken.

Wil je meer inspiratie opdoen voor fotobehang voor de kinderkamer? Neem dan vooral een kijkje in ons uitgebreide assortiment en zoek jouw favoriete design uit.

Artikelen 1 tot 20 van 29 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 20 van 29 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2