Specialist in fotobehang op maat

Komar fotobehang

Ken jij Komar al? Komar is een bekend behangmerk voor papieren fotobehang. Komar fotobehang omvat allerlei afbeeldingen met iets passends voor ieder interieur; van bloemen en bossen tot uitzichten over grote steden zoals New York behang en prints voor een industriële look. Bekijk de uitgebreide collectie en zoek jouw favoriete Komar fotobehang uit.
Lees verder....
Al sinds de jaren ´70 staat Komar wereldwijd bekend als markleider in hoogwaardige kwaliteit fotobehangen. De in-huis designers kijken naar de laatste trends en laten hun creativiteit de vrije loop om nieuwe motieven te ontwerpen. De inspiratie voor de bijzondere designs komt ook van het maken van vele reizen over de wereld. Voor alle modellen geldt het uitgangspunt om klanten het beste van het beste te geven en een brede keuze ontwerpen te bieden. Leuk om te weten is dat de huidige collectie nog steeds ontwerpen uit de begin jaren bevat.

Komar fotobehang: collecties voor iedere kamer

De fotobehangen van Komar bieden unieke landschappen, opvallende vormen en kleuren en dromerige vintage looks. Het behang brengt je naar een andere wereld. Elke dag kun je nu thuis of op kantoor genieten van de prachtige prints. Naast de New York fotobehangen of modellen met afbeeldingen van bijvoorbeeld herfstbossen, biedt Komar ook speciale collecties. Zo is er de Disney collectie met Cars behang en afbeeldingen van onder andere Sneeuwwitje en The Lion King. Je kunt ook behangen van Marvel en Star Wars in de collectie van Komar vinden. Daarnaast heeft Komar een collectie wallpapers in samenwerking met National Geographic ontwikkeld. Mooie fotobehangen met afbeeldingen van glinsterende zeëen, wuivend riet in de duinen en bloeiende cherryblossom.

Specificaties van Komar fotobehang

Dankzij de jarenlange ervaring is Komar in staat te werken met de beste materialen en printprocessen. Voor het drukken van de fotobehangen maakt Komar gebruik van latex inkt op waterbasis, die niet-toxic en geurloos is. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar zorgt ook voor pure lucht in de kamer waar het behang wordt opgehangen. De collie fotobehangen van Komar wordt in diverse formaten aangeboden. De muurposters bestaan uit één deel waarmee je zonder veel moeite je muur een leuk accent geeft. Makkelijk en verrassend als je geen zin hebt om je hele muur opnieuw te behangen. Ook kun je deurposters in het assortiment van Komar vinden. Deze behangen zijn speciaal bedoeld om je deur mee te versieren. Zo lijkt het net of je een andere wereld binnen stapt. De formaten van de fotobehangen van Komar in 4 of 8 delen wisselen per model. De 4-delige behangen zijn zeer geschikt om een wat kleinere muur in bijvoorbeeld de slaapkamer of in de kinderkamer een nieuwe look te geven. De 8-delige modellen toveren in één keer je hele muur om. We kunnen trouwens deze papieren fotobehangen niet op maat maken. Wel kun je makkelijk, mocht jouw muur iets kleiner zijn dan de aangeboden formaten, het behang zelf bijsnijden tot de gewenste maat.

Papieren Komar fotobehang

Het fotobehang van Komar is vervaardigd van papieren behang. Dit betekent dat het behang in delen geleverd wordt die je naast elkaar en onder elkaar op de muur plakt. Voor het bevestigen smeer je de lijm op elk behangdeel, dit laat je even intrekken en plakt dit vervolgens op de muur. Het is belangrijk dat je elk deel hetzelfde behandelt om te zorgen dat het behang goed op de muur komt. Je moet de verschillende delen ook iets over elkaar plakken. Papieren fotobehang zet namelijk lichtelijk uit als je de lijm erop aanbrengt en krimpt weer iets als het op de muur opdroogt. Door de verschillende uitgezette delen over elkaar te plakken, zorg je ervoor dat na het opdrogen en krimpen het patroon goed op elkaar aansluit. Natuurlijk kun je dit allemaal rustig in de plakinstructies nalezen. Komar heeft de lijm voor het bevestigen bij de 4- en 8-delige fotobehangen bijgesloten. De muurposters en deurposters kun je of met behanglijm op de muur bevestigen of met dubbelzijdig tape.

16 artikel(en)

per pagina

16 artikel(en)

per pagina