Slaapkamer fotobehang

Na een lange (werk)dag wil je in je slaapkamer heerlijk even ontspannen en genieten van een fijne nachtrust. Deze speciale ruimte wil je daarom natuurlijk inrichten in een stijl die bij jou past. In deze categorie bieden we inspireren met prachtige fotobehang voor de slaapkamer waarmee je de sfeer kunt creëren die jij wilt. Of je nu houdt van de Scandinavische look, een meer klassieke uitstraling of juist een moderne industrieële sfeer; je vindt het allemaal binnen deze categorie. Zit jouw keuze er niet tussen? Kijk dan bij fotobehang per thema en zoek daar de favoriet voor je slaapkamer uit.
Lees verder....
Fotobehang voor de slaapkamer is verkrijgbaar in allerlei stijlen. Zo kun je er voor kiezen om een behang met een uitzicht in jouw kamer op te plakken waardoor het lijkt of je op een andere plek bent. Hierbij kun je denken aan fotobehangen met landschappen of juist met uitzicht over een stad. Als je tot rust wilt komen in een natuurlijke omgeving, kun je heel goed een fotobehang met bomen of een uitgestrekte savanne kiezen. Ook een strand behang is een populaire optie voor de slaapkamer. Hierbij droom je weg onder de palmbomen en krijg je elke dag het gevoel op vakantie te zijn. Als je houdt van wat meer leven in de slaapkamer, kun je ook een steden behang kiezen, met een panorama over bijvoorbeeld New York of Londen. Zo kijk je als je wakker wordt gelijk uit over het bruisende leven van de grote stad.

Fotobehang voor een industriële look

Er zijn ook behangen die je kamer een specifieke look geven doordat het lijkt of je je muur met een bepaald materiaal hebt bekleed. Een betonlook behang of een sloophout behang is niet alleen populair voor de woonkamer, maar kun je ook heel goed gebruiken om je slaapkamer een industriële look te geven. Met hout behang en steen behang hoef je trouwens niet bang te zijn voor een kille uitstraling, je kunt heel goed een warme sfeer in je slaapkamer creëren door te kiezen voor een behang in natuurlijke tinten. En met accessoires zoals kaarsen op je nachtkastje, satijnen lakens en stijlvolle gordijnen maak je het geheel af.

Fotobehang slaapkamer: papier of vlies?

Voor jouw nieuwe behang kun je kiezen uit behangpapier voor de slaapkamer of een vliesbehang. Het papieren fotobehang is een relatief goedkope manier om je muur een ander uiterlijk te geven. Het vlies fotobehang is makkelijker op te plakken en van een betere kwaliteit dan het papieren behang, vandaar dat dit ook wat duurder is. We kunnen het vliesbehang trouwens helemaal op maat maken voor je slaapkamer muur, zodat je geen gedoe hebt met bijsnijden of een patroon dat niet goed doorloopt. En heb je zelf een mooie (vakantie)foto waar je graag een behang van wilt laten maken? Ook dat is natuurlijk mogelijk met een gepersonaliseerd fotobehang. Zo val je elke avond met mooie herinneringen bij de foto in slaap.

Zin gekregen om je slaapkamer om te toveren? Neem vooral een kijkje in ons uitgebreide assortiment slaapkamer behang en zoek jouw nieuwe look uit.

Artikelen 1 tot 20 van 68 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 20 van 68 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4