Fotobehang eigen foto

Maak een uniek fotobehang met je eigen foto. Hulp nodig? Mail of bel ons 038 7739995 voor vrijblijvend advies en hulp.
Artikelnummer: FL_eigenfoto

Levertijd 2 a 4 werkdagen

€ 30,00

Toegestane bestandstypes: jpg, jpeg, png, eps

Vul in centimeters de gewenste maat in
Kies het type behang

* Verplichte velden

Gratis verzending vanaf € 50

30 dagen retour

Details

Maak je eigen unieke persoonlijke fotobehang. Fotobehang geeft iedere kamer direct een andere sfeer. Of het nu ter decoratie van je eigen woning is of voor een kantoor, winkel of restaurant – met fotobehang kan je een ruimte professioneel stylen en je eigen creativiteit uiten. Elk fotobehang is uniek! Denk aan een mooie vakantiefoto of misschien heb je een leuke foto van de kinderen of een trouwfoto. Selecteer een mooie foto van goede kwaliteit en wij drukken de foto op behang op maat van jouw muur. Je kan hierbij kiezen tussen fotobehang geprint in banen namelijk vliesbehang of behang dat uit één stuk wordt geprint en dit is airtex behang. Ons fotobehang worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Dit materiaal is sterk, scheurvast en afneembaar met een zachte doek. Let op dat kleuren in werkelijkheid iets kunnen afwijken, afhankelijk van je beeldscherminstellingen en omdat je kleuren op een beeldscherm in een ander kleurenprofiel waarneemt dan waarin geprint wordt.

Richtlijnen voor jouw foto

Om je eigen foto te kunnen gebruiken voor het fotobehang is het belangrijk dat deze van voldoende kwaliteit is. Wij adviseren om een foto te gebruiken met minimaal 800 pixels per meter fotobehang. Als jouw muur bijvoorbeeld 400 cm breed is en 200 cm hoog, dan heeft de foto minimaal 3200 x 1600 pixels nodig. Maar hoe beter de kwaliteit van de foto, hoe scherper het behang op de muur wordt. Wij controleren jouw foto voordat we hem in productie nemen maar je kan jouw foto vooraf ook altijd vrijblijvend naar ons mailen, dan kijken we met je mee of deze voldoende pixels heeft. Heb je zelf geen geschikte foto? Kijk dan in onze Fotodatabase en kies een geschikte foto uit voor jouw behang.

Maten en prijs van het behang Voor het bestellen van fotobehang kan je de exacte maat van jouw muur aanhouden. Als je er echter niet zeker van bent dat jouw muur helemaal recht loopt, raden we aan een paar centimeter extra aan te houden in zowel de breedte als de hoogte. De prijs voor gepersonaliseerd fotobehang is 30 euro per m2. Wij rekenen een minimumprijs van 90 euro, ook als jouw muur kleiner is.

Opplakken van je fotobehang Het opplakken van fotobehang is erg makkelijk. Je hoeft namelijk alleen de muur maar in te smeren met behanglijm en in het geval je vliesbehang kiest dan plak je de banen van boven naar beneden en van links naar rechts strak stotend tegen elkaar. Kies je voor airtex behang dan zet je het behang links bovenin aan op de wand en rolt de print rustig af. Let op! Lijm wordt niet meegeleverd maar die kan je wel via onze webshop bestellen. Lees ook onze uitgebreide plakinstructies.

Extra informatie

Model nr FL_eigenfoto
Aanvullende informatie Heb je problemen met het uploaden van jouw foto? Stuur ons dan het bestand door via Wetransfer.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Klik voor voorbeeld

Voorbeeld