Specialist in fotobehang op maat

Fotobehang eigen foto

Maak een uniek fotobehang met je eigen foto. Hulp nodig? Mail of bel ons 038 7739995 voor vrijblijvend advies en hulp.
Artikelnummer: FL_eigenfoto

Levertijd 6 a 10 werkdagen

€ 30,00

Toegestane bestandstypes: jpg, jpeg, png, eps

Vul in centimeters de gewenste maat in
Kies het type behang

* Verplichte velden

Gratis verzending vanaf € 50

30 dagen retour

Details

Maak je eigen unieke persoonlijke fotobehang. Fotobehang geeft iedere kamer direct een andere sfeer. Of het nu ter decoratie van je eigen woning is of voor een kantoor, winkel of restaurant – met fotobehang kan je een ruimte professioneel stylen en je eigen creativiteit uiten. Elk fotobehang is uniek! Denk aan een mooie vakantiefoto of misschien heb je een leuke foto van de kinderen of een trouwfoto. Selecteer een mooie foto van goede kwaliteit en wij drukken de foto op behang op maat van jouw muur. Je kan hierbij kiezen tussen fotobehang geprint in banen namelijk vliesbehang of behang dat uit één stuk wordt geprint en dit is airtex behang. Ons fotobehang worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Dit materiaal is sterk, scheurvast en afneembaar met een zachte doek.

Richtlijnen voor jouw foto

Om je eigen foto te kunnen gebruiken voor het fotobehang is het belangrijk dat deze van voldoende kwaliteit is. Wij adviseren om een foto te gebruiken met minimaal 1000 pixels per meter fotobehang. Als jouw muur bijvoorbeeld 400 cm breed is en 200 cm hoog, dan heeft de foto minimaal 4000 x 2000 pixels nodig. Maar hoe beter de kwaliteit van de foto, hoe mooier het resultaat op de muur wordt. Weet je niet zeker of de afbeelding goed genoeg is voor een vergroting? Mail ons dan je foto en dan kijken wij gratis voor je of deze geschikt is. Heb je zelf geen geschikte foto? Kijk dan in onze Fotodatabase en kies een geschikte foto uit voor jouw behang. Als je een eigen foto of ontwerp op maat maakt, dien je rekening te houden met een marge aan alle kanten. Het bestand moet rondom namelijk 1 cm aan elke zijde extra hebben. Deze marge is nodig om het behang op maat te snijden. Plaats dus geen tekst en/of belangrijke beelden en logo's binnen deze ruimte. Let op!: Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor een teleurstellend resultaat als gevolg van niet juist aangeleverde bestanden.

Maten en prijs van het behang Voor het bestellen van fotobehang kan je de exacte maat van jouw muur aanhouden maar wij adviseren om iets extra marge te rekenen in zowel de breedte als de hoogte voor eventueel scheef aflopende muren of enige afwijking in de maatvoering die geprint wordt. Zo ben je zeker dat je niet net tekort komt. De prijs voor gepersonaliseerd fotobehang is 30 euro per m2. Wij rekenen een minimumprijs van 90 euro, ook als jouw muur kleiner is.

Kleuren Je kunt afbeeldingen aanleveren met RGB en CMYK kleurinstellingen. Kleuren op een beeldscherm zoals een computer, tablet of televisie nemen wij waar in RGB kleuren. Het RGB kleurmodel is gebaseerd op licht in plaats van inkt en wordt dus alleen gebruikt voor beeldschermen. In de drukwerk wordt gebruik gemaakt van een CMYK kleurmodel en worden de RGB kleuren van de foto automatisch omgezet naar CMYK kleuren tijdens het drukproces. Hierdoor kan het zijn dat een foto die wij op de computer zien kan afwijken van een geprinte versie. Daarnaast kunnen kleuren iets afwijken afhankelijk van de beeldscherminstellingen dus hoe de kleuren op de computer zijn ingesteld, maar ook het type beeldscherm heeft invloed op hoe je kleuren ziet.

Opplakken van je fotobehang Het opplakken van fotobehang is erg makkelijk. Je hoeft namelijk alleen de muur maar in te smeren met behanglijm en in het geval je vliesbehang kiest dan plak je de banen van boven naar beneden en van links naar rechts strak stotend tegen elkaar. Kies je voor airtex behang dan zet je het behang links bovenin aan op de wand en rolt de print rustig af. Let op! Lijm wordt niet meegeleverd maar die kan je wel via onze webshop bestellen. Lees ook onze uitgebreide plakinstructies.

Extra informatie

Model nr FL_eigenfoto
Aanvullende informatie Heb je problemen met het uploaden van jouw foto? Stuur ons dan het bestand door via Wetransfer.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Klik voor voorbeeld

Voorbeeld