Fotobehang van eigen foto

Maak een uniek fotobehang met je eigen foto. Hulp nodig? Mail of bel ons 038 7739995 voor vrijblijvend advies en hulp.
Artikelnummer: FL_eigenfoto

Levertijd 3 a 5 werkdagen

€ 30,00

Toegestane bestandstypes: jpg, jpeg, png, eps

Vul in centimeters de gewenste maat in
Bepaal de gewenste uitsnede

Beweeg de cursor over de foto en bepaal de uitsnede

* Verplichte velden

Gratis verzending vanaf 50€

30 dagen retour

Vlies behang:
eenvoudig op te plakken

Op maat mogelijk:
vrijblijvend advies

Mail ons de maat van je muur en we laten je de mogelijkheden weten! Je kan je mail sturen naar info @fotobehangen.nl of bel ons op 038 7739995.
Heb je hulp nodig bij het maken van behang op maat? Bel of mail ons!

Details

Maak je eigen unieke gepersonaliseerd fotobehang. Selecteer een mooie foto van goede kwaliteit en wij drukken de foto op behang op maat van jouw muur. Onze fotobehangen worden gemaakt van de beste kwaliteit vliesbehang. Dit materiaal is sterk, scheurvast en licht afneembaar. Daarnaast is het makkelijk op te plakken. Je foto wordt gedrukt op hele banen die de hoogte van je muur hebben en 47,5 cm breed zijn. Het kan dus voorkomen dat de laatste baan een onbedrukte strook heeft om tot jouw formaat te komen. Dit kun je makkelijk afsnijden.

Eigen foto op fotobehang

Om je eigen foto te kunnen gebruiken voor het fotobehang is het belangrijk dat deze van voldoende kwaliteit is. Wij adviseren om een foto te gebruiken met minimaal 800 pixels per meter fotobehang. Als jouw muur dus bijvoorbeeld 400 cm breed is en 200 cm hoog heeft de foto minimaal 3200 x 1600 pixels nodig. Je bent zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van de foto. Hoe beter de kwaliteit van de foto, hoe scherper het behang op de muur wordt. Je kunt jouw foto vooraf altijd vrijblijvend naar ons mailen, dan kijken we met je mee of deze voldoende pixels heeft. Als de foto een andere verhouding heeft dan de muur en moet worden bijgesneden, zullen we je een voorbeeld mailen ter goedkeuring voordat we het behang in productie nemen. Heb je zelf geen geschikte foto of weet je niet hoe een beeldbank werkt? Zoek dan direct een geschikte foto uit in onze Fotodatabase. Maten en prijs van het behang Vlies fotobehang zet niet uit en krimpt niet als je het wilt opplakken. Je kunt dus de exacte maat van je muur aanhouden. Als je er echter niet zeker van bent dat je muur helemaal recht loopt, kun je altijd een paar centimeter extra aanhouden in zowel de breedte als de hoogte. De prijs voor gepersonaliseerd fotobehang is 30 eur per m2. Wij rekenen een minimumprijs van 90 euro, ook als jouw muur kleiner is. Opplakken van je fotobehang Het opplakken van het vlies fotobehang is erg makkelijk. Je hoeft namelijk alleen de muur maar in te smeren met lijm en plakt de banen van boven naar beneden en van links naar rechts naast elkaar. Let op! Lijm wordt niet meegeleverd. Fotobehangen.nl adviseert Bison lijm voor vliesbehangen te gebruiken. Lees ook onze uitgebreide plakinstructies.

Extra informatie

Model nr FL_eigenfoto
Extra description Heb je hulp nodig bij het maken van behang op maat? Bel of mail ons!

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Klik voor voorbeeld

Voorbeeld