Specialist in fotobehang op maat

Fotobehang New York

Ben jij een fan van ´The Big Apple´ en wil je dagelijk uitkijken over jouw favoriete stad? Dan is een New York behang echt iets voor jou. Een fotobehang New York geeft een wereldse look aan jouw woon-, slaap- en bijvoorbeeld studeerkamer. In de uitgebreide collectie new york behang vind je allerlei foto´s van New York. Zoek jouw favoriet uit en geef je kamer een make-over!
Lees verder....
Wie aan New York denkt, denkt aan haar vele bezienswaardigheden en monumenten waar de stad bekend om staat. De Brooklyn Bridge, het Vrijheidsbeeld, de vele wolkenkrabbers en de Empire State Building zijn maar een paar voorbeelden. New York wordt ook wel de ´city that never sleeps´ genoemd, vanwege de altijd aanwezige bedrijvigheid. Voor veel mensen is New York hun favoriete stad om een stedentrip naar te maken of staat het hoog op het verlanglijstje. Ben jij ook helemaal weg van New York? Dan is een New York behang voor jouw wand aan te raden. Op deze manier geniet je dagelijks van het uitzicht over ´The Big Apple´.

Collectie New York Behang

Bij Fotobehangen.nl vind je een uitgebreide collectie fotobehang New York. Populair is het papieren fotobehang Brooklyn Bridge wat je voor een lage prijs in je bezit kunt hebben. Als je liever geniet van de prachtige lucht boven Manhattan en een vogelperspectief op de Empire State Building, dan moet je zeker het model vlies fotobehang lucht van Manhattan eens bekijken. Het fotobehang Penthouse zorgt ervoor dat het lijkt of je zelf in een appartement in New York staat in plaats van in je eigen kamer. Liefhebbers van het drukke straatbeeld van The Big Apple kunnen nu genieten van de voorbij razende taxi´s met het vlies fotobehang Taxi in Manhattan.

Eigenschappen van het New York behang

Je vindt in het assortiment New York behang zowel vlies fotobehang als papieren behang. Wat precies het verschil is? Papieren behang is gemaakt van papier en wordt in delen geleverd. Je moet hierbij de delen zelf insmeren met lijm en bij het opplakken de verschillende delen iets over elkaar heen plakken. Vliesbehang is een steviger material. Dit wordt in banen geleverd en die plak je naast elkaar op de muur. Hierbij kun je de lijm rechtstreeks op de muur aanbrengen. Je kunt alles over het opplakken nalezen in onze plakinstructies. Verder kun je kiezen uit fotobehang dat in full colour wordt geleverd of juist een zwart-wit model uitzoeken. Ook fotobehang met een vintage look of in sepia vind je tussen het New York behang. Wist je trouwens dat we een gekleurd vlies fotobehang ook in zwart-wit of sepia voor je kunnen maken? Neem contact met ons op voor meer informatie.

13 artikel(en)

per pagina

13 artikel(en)

per pagina