Welkom bij Fotobehangen

Fotobehangen.nl
Onze online winkel Fotobehangen.nl is gespecialiseerd in origineel en goedkoop foto behang. Op onze site vind je een uitgebreide selectie aan fotobehang, van strand en zee tot bloemen en bossen. De collectie is speciaal door ons zorgvuldig samengesteld en wij blijven altijd op zoek naar de mooiste afbeeldingen voor ons fotobehang. Wij bieden de keuze uit het sterke en naadloze airtex behang, vliesbehang en uv-behandeld papieren fotobehang.

Fotobehang op maat van een eigen foto
Buiten de standaard modellen is het ook mogelijk je eigen fotobehang te maken op basis van een eigen foto of een foto uit de fotodatabank. Wij helpen je graag hierbij en kunnen jou adviseren in de mogelijkheden voor een gepersonaliseerd behang. Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte foto? Laat het ons weten en wij gaan voor jou aan de slag.

Muurdecoratie en inspiratie
Bij Fotobehangen.nl vind je ideeën om jouw muur te decoreren en te restylen. Muren zijn bij uitstek geschikt om je woning een eigen look te geven. De muurdecoratie produkten zijn ook origineel en leuk om als kado te geven.

Moods Design
Fotobehangen.nl maakt onderdeel uit van Moods Design, gespecialiseerd in interieur design en muurdecoratie.

Moods Design is gevestigd in Zwolle en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30244635. Ons BTW-nummer is NL819767190B01.

Moods Design
Potmarge 21
8032 LC Zwolle
Tel. +31 (0)38 - 773 99 95
(LET OP! Dit is niet het retouradres, neem hiervoor contact met ons op).

Ons bankrekeningnummer is IBAN: NL40 RABO 0126 1487 08 met BIC: RABONL2U.