Specialist in fotobehang op maat

Bomen behang, onze top collectie

Bomen, bossen en de natuur blijft trendy in de behangwereld. Dat is ook niet gek want wie houdt er nou niet van de natuur en de rust die het uitstraalt op je muur. We zagen het al in de jaren 70 en vandaag de dag is het nog steeds populair om je muur te bekleden met een bomen behang. Zag je voorheen veelal prints van fris groene bomen en bossen, zo zie je vandaag de dag vooral dat ze een Scandinavische touch hebben gekregen doordat het behang bijvoorbeeld in pastelkleuren te verkrijgen is of zie je bomen die gehuld zijn in de mist. De bomen in de mist geven een rustgevend effect en het idee dat je de natuur in huis hebt gehaald. Daarnaast zie je ook bomen behang in zwart en wit afgebeeld. Zwart en wit behang heeft een elegante uitstraling.

Populaire modellen Bomen behang

Welke muur behang ik met bomen behang?

Je kan denken aan het behangen van de muur in je woonkamer of slaapkamer maar ook in de kinder of babykamer is het een leuk idee en eens iets anders dat een typisch kinderbehang. Daarnaast kan een bomen behang ook prima gebruikt worden in de bedrijfskantine of in een restaurant of winkel. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Onze favorieten

We hebben een uitgebreide collectie aan Bomen behang en we snappen dat je daardoor wellicht door de bomen het bos niet meer ziet dus graag stellen we onze favorieten modellen aan je voor.

1. Fotobehang Bos in de mist. Dit is een prachtig fotobehang en één van onze bestsellers. Op het fotobehang zie je diverse rijen van bomen en de mist neemt steeds verder toe tot aan de toppen. Voor een echte Scandinavische sfeer combineer je dit behang met een interieur met veel wit, houten accenten en accessoires in pastelkleuren. De kleur groen is ontzettend populair voor je interieur dus ook kamerplanten mogen niet ontbreken!
2. Naaldbos in de mist. Dit fotobehang lijkt op het vorige model alleen krijgt de mist hier een meer warme ondertoon. Het fotobehang geeft direct veel sfeer aan de kamer en kan je kamer direct een andere look geven. Wil jij ook dit bomen behang? Je vindt hem hier!
3. Fotobehang White Birch. Dit papieren behang heeft een breedte van 368 cm en een hoogte van 254 cm. Het is een prachtige print met witte berkenbomen. Wil jij dus wel een bomen behang maar niet teveel kleur of een te opvallende muur in je kamer? Dan is dit fotobehang ideaal. Je treft hem hier.
4. Bomen in mistig bos. Prachtig fotobehang van silhouetten van een bos in lichte pasteltonen. Een perfecte muurdecoratie voor een rustige look. Je kan kiezen voor de kleurenversie maar wil jij hem liever in zwart en wit dan is dat ook mogelijk. Geef je interieur snel en makkelijk een nieuw uiterlijk en haal dit fotobehang in huis.
5. Fotobehang Zonnestralen in het bos. Dit is een heel bijzonder fotobehang. Door de groene bomen komt de zon tevoorschijn en zorgt voor een schitterende lichtinval. Dit bomen behang biedt de mogelijkheid om tot een grote maat te printen waardoor hij ook op een brede muur mooi tot zijn recht komt. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Behangsoorten om uit te kiezen

Voordat je een bomen behang gaat kopen is het verstandig om na te denken welk type behang het meest geschikt is voor jouw muur en woning. Wil je bijvoorbeeld een fotobehang aanbrengen in de keukenruimte dan is het wel makkelijk als je hem goed kan schoonmaken. Ieder behangtype heeft zijn eigen specifieke kenmerken én het materiaal waarvan het gemaakt is bepaalt ook vaak de uitstraling ervan. Bel of mail ons als je vragen hebt. We helpen je graag!