Specialist in fotobehang op maat

Woontrend 2019: Tropisch behang

De tropische look is een blijvertje in het interieur. Of je het nou kiest voor veel groen in je kamer door verschillende planten te plaatsen of dat je een stapje verder gaat en je te buiten gaat aan allerlei jungle accessoires, de woontrend om een tropische look in huis te halen is ook in 2019 erg populair. Je kunt ook kiezen voor een tropisch behang met vogels, bloemen of bladeren en prachtige palmbomen. Zo geniet je het hele jaar lang van een zomers gevoel in huis. In onze collectie fotobehangen tref je mooie exemplaren aan in verschillende kleurstellingen zodat het past bij bij jouw interieur of de accessoires die je al hebt.

Populaire modellen Natuurlijk fotobehang

Interieurtrend 2019: tropische inrichting

Haal zonneschijn in je huis met deze tropische decoratie-ideeën.De tropische inrichting is een ware trend in het interieurontwerp voor het nieuwe seizoen en voegt veel persoonlijkheid en vrolijkheid toe aan je kamer. Denk aan Mediterrane zomers, een Hawaïaans landschap - en een grote dosis kitsch. Met een tropisch thema moet je echt buiten de kaders denken. Er wordt een bloemmotief gebruikt, maar niet zoals je het waarschijnlijk kent. Bonte kleuren, een mix van prints en gestroomlijnde moderne texturen vormen samen een totaal tropische kamer.

Toepassen van de tropische look

Tropisch decoreren draait allemaal om de wow-factor. De groene tinten verfrissen van nature een ruimte en geven energie, terwijl de sfeer koel en kalm blijft. Deze trend werkt briljant in ruimtes die uitkijken op een tuin of terras, waardoor de grens tussen binnen en buiten vervaagt. Gebruik blauwgroen en zuiver geel om een subtiel, gelaagd schema te creëren. Of ga zo levendig als je durft met bijvoorbeeld roze spatten.

Tropisch behang passend bij de interieurtrend

Een print van tropische bloemen en palmbladeren past perfect bij de interieurtrend tropisch wonen. Graag zetten we een aantal bestsellers in de schijnwerper. Welk model past het beste in jouw interieur? Eén van de absolute toppers als het gaat om tropisch behang is het fotobehang tropische bloemen. Met deze print van tropische planten en bloemen geef je de muur snel en makkelijk een nieuwe look passend bij de laatst interieurtrend. Als je liever gaat voor een palmbomen look op de muur, is het Vlies fotobehang tropisch palmbomen zeer geschikt. Het fotobehang is gemaakt van een echte foto van een rij palmbomen en zorgt voor een authentieke look. Het fotobehang tropische bladeren geeft je kamer een echte jungle uitstraling in natuurlijke tinten en is extra bijzonder doordat het een aquareltekening is. Voor wie op zoek is naar een fotobehang van een tropisch eiland is het fotobehang Phi Phi Island zeer passend. Met dit fotobehang op je muur lijkt het net alsof je naar het strand loopt, doordat rondom het behang palmbomen en bladeren te zien zijn.

Een tropisch interieur met een tropisch behang heb je met deze tips zo voor elkaar! Durf jij het aan?