Specialist in fotobehang op maat

Vlies fotobehang Vintage Herfstbos

Een prachtig vintage herfstbos waar de zonnenstralen tussen de bomen doorschijnen.
Artikelnummer: FLS155340260

Levertijd 2 a 4 werkdagen

€ 159,00

* Verplichte velden

Gratis verzending vanaf € 50

30 dagen retour

Vlies behang:
eenvoudig op te plakken

Op maat mogelijk:
vrijblijvend advies

Optioneel Airtex:
naadloos behang in één geheel

Mail ons de maat van je muur en we laten je de mogelijkheden weten! Je kan je mail sturen naar info @fotobehangen.nl of bel ons op 038 7739995.

Details

Dit vlies fotobehang toont een mooi bos in vintage stijl. Dit natuurlijke fotobehang is heel geschikt voor zowel de woonkamer, als slaapkamer of gang. Dit fotobehang van een bos in vintage stijl geeft een rustgevend effect en het idee dat je natuur een beetje in huis hebt gehaald. Een muur voorzien van behang met een bos print is al genoeg om een kamer een totale make-over te geven. Kijk hier voor meer inspiratie.

Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang. Het vliesbehang wordt geleverd in banen waarbij de banen strak naast elkaar worden geplakt op de muur. Airtexbehang komt in één stuk en wordt in zijn geheel op de muur wordt geplakt en is daardoor naadloos behang, dat ook makkelijk schoon te maken is.

Extra informatie

Model nr FLS155340260
Materiaal Vliesbehang
Lijm exclusief lijm
Info Fotobehang kan ook op maat gemaakt worden. Informeer naar de mogelijkheden.
Aanvullende informatie Kijk hier voor de plakinstructies voor fotobehang. Let op dat kleuren in werkelijkheid iets kunnen afwijken, afhankelijk van je beeldscherminstellingen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: