Specialist in fotobehang op maat

Vlies fotobehang Wolf

Een fotobehang in zwart en wit van een wolf.
Artikelnummer: FLS623409779

Levertijd 2 a 4 werkdagen

€ 159,00

* Verplichte velden

Gratis verzending vanaf € 50

30 dagen retour

Vlies behang:
eenvoudig op te plakken

Op maat mogelijk:
vrijblijvend advies

Optioneel Airtex:
naadloos behang in één geheel

Mail ons de maat van je muur en we laten je de mogelijkheden weten! Je kan je mail sturen naar info @fotobehangen.nl of bel ons op 038 7739995.

Details

Wat dacht je van deze unieke afbeelding van een wolf geprint op vliesbehang. Zwart en wit is een klassieke combinatie die bijna elke stijl aanspreekt. Of je je kamer nu als een kunstwerk wilt laten aanvoelen, of je wilt de ruimte een statement geven, zwart-wit behang is een perfecte keuze. Dit kwaliteits fotobehang maakt deel uit van onze Dieren collectie.

Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang. Het vliesbehang wordt op één rol geleverd in banen waarbij de banen strak naast elkaar worden geplakt op de muur. Airtexbehang komt in één stuk en wordt in zijn geheel op de muur wordt geplakt en is daardoor naadloos behang, dat ook makkelijk schoon te maken is.

Extra informatie

Model nr FLS623409779
Materiaal Vliesbehang
Lijm exclusief lijm
Info Fotobehang kan ook op maat gemaakt worden. Informeer naar de mogelijkheden.
Aanvullende informatie Kijk hier voor de plakinstructies voor fotobehang. Let op dat kleuren in werkelijkheid iets kunnen afwijken, afhankelijk van je beeldscherminstellingen.