Specialist in fotobehang op maat

Vlies fotobehang Edelhert

Een fotobehang in zwart en wit van een edelhert in het bos.
Artikelnummer: FLS135061445

Levertijd 2 a 4 werkdagen

€ 159,00

* Verplichte velden

Gratis verzending vanaf € 50

30 dagen retour

Vlies behang:
eenvoudig op te plakken

Op maat mogelijk:
vrijblijvend advies

Optioneel Airtex:
naadloos behang in één geheel

Mail ons de maat van je muur en we laten je de mogelijkheden weten! Je kan je mail sturen naar info @fotobehangen.nl of bel ons op 038 7739995.

Details

Prachtig fotobehang van een hert in zwart en wit tonen. Deze combinatie geeft het geheel een Scandinavische stijleffect. Fotobehang is een gemakkelijke manier om elke kamer van uw huis er elegant en stijlvol uit te laten zien. Combineer het zwart en wit best met warme materialen en texturen zoals hout en riet en gebreide materialen. De natuurlijke en warme uitstraling van deze materialen in combinatie met de zwart en wit kleuren in het behang zorgt voor een warme en gezellige inrichting. Bekijk hier onze collectie zwart wit fotobehang voor nog meer inspiratie.

Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang. Het vliesbehang wordt op één rol geleverd in banen waarbij de banen strak naast elkaar worden geplakt op de muur. Airtexbehang komt in één stuk en wordt in zijn geheel op de muur wordt geplakt en is daardoor naadloos behang, dat ook makkelijk schoon te maken is.

Extra informatie

Model nr FLS135061445
Materiaal Vliesbehang
Lijm exclusief lijm
Info Fotobehang kan ook op maat gemaakt worden. Informeer naar de mogelijkheden.
Aanvullende informatie Kijk hier voor de plakinstructies voor fotobehang. Let op dat kleuren in werkelijkheid iets kunnen afwijken, afhankelijk van je beeldscherminstellingen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: