Specialist in fotobehang op maat

Vlies fotobehang Cherry blossom vintage

Een fotobehang in vintage stijl van de kersenbloesem.
Artikelnummer: FLS84342424

Levertijd 2 a 4 werkdagen

€ 139,00

* Verplichte velden

Gratis verzending vanaf € 50

30 dagen retour

Vlies behang:
eenvoudig op te plakken

Op maat mogelijk:
vrijblijvend advies

Optioneel Airtex:
naadloos behang in één geheel

Mail ons de maat van je muur en we laten je de mogelijkheden weten! Je kan je mail sturen naar info @fotobehangen.nl of bel ons op 038 7739995.

Details

Decoreer je interieur met motieven uit een andere tijd en ga voor een vintage look. De Japanse kersenbloesem aan je muur voor een rustige en bijzondere sfeer in je kamer. Een wandje voorzien van behang met vintage print is al genoeg om een kamer een totale make-over te geven. Combineer het fotobehang met een vintage kleed of een oud meubelstuk en geef een retro gevoel aan je kamer.

Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang. Het vliesbehang wordt op één rol geleverd in banen waarbij de banen strak naast elkaar worden geplakt op de muur. Airtexbehang komt in één stuk en wordt in zijn geheel op de muur wordt geplakt en is daardoor naadloos behang, dat ook makkelijk schoon te maken is.

Extra informatie

Model nr FLS84342424
Materiaal Vliesbehang
Lijm exclusief lijm
Info Fotobehang kan ook op maat gemaakt worden. Informeer naar de mogelijkheden.
Aanvullende informatie Kijk hier voor de plakinstructies voor fotobehang. Let op dat kleuren in werkelijkheid iets kunnen afwijken, afhankelijk van je beeldscherminstellingen.