Specialist in fotobehang op maat

Vlies fotobehang Japanse Kersenbloesem

Een fotobehang van de kersenbloesem.
Artikelnummer: FL83234578

Levertijd 2 a 4 werkdagen

€ 159,00

* Verplichte velden

Gratis verzending vanaf € 50

30 dagen retour

Vlies behang:
eenvoudig op te plakken

Op maat mogelijk:
vrijblijvend advies

Optioneel Airtex:
naadloos behang in één geheel

Mail ons de maat van je muur en we laten je de mogelijkheden weten! Je kan je mail sturen naar info @fotobehangen.nl of bel ons op 038 7739995.

Details

Elk jaar wanneer de eerste bloesems aan de kersenbomen verschijnen gaan de Japanners massaal naar de parken toe om het opnieuw ontwaken van de natuur te vieren en de kersenbloesems te bewonderen. Met dit fotobehang bewonder je de bloesem iedere dag weer en kan en haal je de lente in huis. Voor meer populaire bloemen behang kijk je in de categorie Bloemen behang.

Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang. Het vliesbehang wordt op één rol geleverd in banen waarbij de banen strak naast elkaar worden geplakt op de muur. Airtexbehang komt in één stuk en wordt in zijn geheel op de muur wordt geplakt en is daardoor naadloos behang, dat ook makkelijk schoon te maken is.

Extra informatie

Model nr FL83234578
Materiaal Vliesbehang
Lijm exclusief lijm
Formaat Large
Info Fotobehang kan ook op maat gemaakt worden. Informeer naar de mogelijkheden.
Aanvullende informatie Kijk hier voor de plakinstructies voor fotobehang. Let op dat kleuren in werkelijkheid iets kunnen afwijken, afhankelijk van je beeldscherminstellingen.