Specialist in fotobehang op maat

Vlies fotobehang Tijger Sepia

Haal dit bijzondere dier bij jou in huis.
Artikelnummer: FL13054176

Levertijd 2 a 4 werkdagen

€ 159,00

* Verplichte velden

Gratis verzending vanaf € 50

30 dagen retour

Vlies behang:
eenvoudig op te plakken

Op maat mogelijk:
vrijblijvend advies

Optioneel Airtex:
naadloos behang in één geheel

Mail ons de maat van je muur en we laten je de mogelijkheden weten! Je kan je mail sturen naar info @fotobehangen.nl of bel ons op 038 7739995.

Details

De tijger is een van de mooiste roofdieren op de wereld. De combinatie van de close-up van de kop met daarachter het lijf in sepia kleuren maakt dit een prachtig fotobehang. Je kunt ervoor kiezen om het fotobehang gespiegeld te ontvangen, waarbij de tijger aan de rechterkant ipv aan de linkerkant geplaatst wordt (de tekst in de voorbeeldfoto verschijnt niet op het fotobehang). Daarnaast kan je ook kiezen voor uitvoering in sepia of in zwart en wit. Voor meer fotobehangen met dieren kijken je in onze collectie Dieren behang

Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang. Het vliesbehang wordt op één rol geleverd in banen waarbij de banen strak naast elkaar worden geplakt op de muur. Airtexbehang komt in één stuk en wordt in zijn geheel op de muur wordt geplakt en is daardoor naadloos behang, dat ook makkelijk schoon te maken is.

Extra informatie

Model nr FL13054176
Materiaal Vliesbehang
Lijm exclusief lijm
Info Fotobehang kan ook op maat gemaakt worden. Informeer naar de mogelijkheden.
Aanvullende informatie Kijk hier voor de plakinstructies voor fotobehang. Let op dat kleuren in werkelijkheid iets kunnen afwijken, afhankelijk van je beeldscherminstellingen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: