Specialist in fotobehang op maat

Welk fotobehang kies je voor de slaapkamer

De slaapkamer is de eerste kamer in huis die je 's ochtends ziet en de plek om tot rust te komen na een lange dag. Daarom begrijpen wij de noodzaak om deze kamer er uitnodigend en stijlvol uit te laten zien, en willen je graag enkele ideeën geven over hoe je fotobehang in de slaapkamer kan gebruiken om je droomslaapkamer te creëren.

Waarom zou je fotobehang kiezen in de slaapkamer?

Een slaapkamer is zo'n ruimte in huis die bedoeld is om tot rust te komen. Slaapkamerbehang is een van de meest kosteneffectieve en resultaatgerichte oplossingen voor muurdecoratie waarmee je gemakkelijk de hele sfeer van de slaapkamer naar een hoger niveau te tilt. Met behulp van fotobehang creëer je eenvoudig een gevoel van ontspanning in je slaapkamer, mist je natuurlijk wel de juiste print kiest.

Hoe gebruik je behang in de slaapkamer?

Als het gaat om het gebruik van fotobehang in de slaapkamer kan je het beste één muur kiezen om te behangen. Om alle muren te bedekken, moet je een eenvoudig ontwerp kiezen zodat de slaapkamer niet te druk wordt. Als je met een idee speelt om één muur te accentueren, kun je een gewaagd patroon overwegen om de "wow-factor" op te roepen. Als je een kleine slaapkamer hebt dat kies je het beste voor zacht kleuren en een lichte achtergrond. En wil je echt heel iets anders dan kan je ook je plafond behangen! Leuk om vanuit bed eens niet naar een saai wit plafond te staren maar naar een mooie print.

Welk fotobehang kies ik voor de slaapkamer?

We hebben een aantal favorieten voor je op een rijtje gezet en wat geeft nou een betere indruk dat echte klantenfoto´s! Je bent niet de eerste die behang overweegt in de slaapkamer dus het fijne daarvan is dat je mooi kan spieken bij anderen in hun interieur zodat jij straks helemaal duidelijk hebt welke sfeer je zoekt en wat mooi zal passen in jouw slaapkamer.

Bloemenbehang
Bloemen zijn al sinds mensenheugenis een bron van hoop en vreugde voor ons. Als het gaat om bloemenbehang in de slaapkamer dan is deze erg gevarieerd. Fotobehang van rozen, zonnenbloemen, de lotusbloem, paardenbloemen en de kersenbloesem, welk bloemenbehang je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat je de frisheid van de natuur in je slaapkamer ervaart. Als je echt een statement wilt maken in de kamer dan kan je niet fout gaan met grote gedurfde bloemen die krachtige romantische vibes uitstralen. Gedurfd bloemenbehang straalt ook elegante glamour uit. Blauwe tinten hebben een kalmerend effect, dus ons bloemenbehang in blauwtinten zal je zeker helpen te ontspannen en je 's nachts beter laten slapen. Shop in onze collectie bloemen fotobehang jouw favoriet voor de slaapkamer.Op de natuur geïnspireerd behang
De natuur dicht bij je brengen is een van de meest trendy interieurideeën van deze tijd. Als je een rustgevende sfeer in je slaapkamer wilt ervaren, kies dan voor op de natuurbehang. Natuurbehang is tijdloos en geeft een frisse sfeer in je slaapkamerruimte. Of je nu een bergbehang of bos behang probeert, je zal een aangename en ontspannende oase creëren in jouw slaapkamer.

Slaapkamers met tropisch behang
Tropisch fotobehang en palmbladbehang ziet er prachtig uit in een slaapkamer in combinatie met wit en houtkleuren. Voeg een paar houten stoelen en misschien zelfs wat bijpassende gordijnen of dekbedovertrek toe en je bent klaar om te relaxen. Als je op het punt staat om een kinderkamer in te richten moet je vooral een kijkje nemen naar dit lieve junglebehang.Fotobehang met strand en zee
Naar de ondergaande zon kijken vlak voor je gaat slapen of wakker worden met de opkomende zon en een strak blauwe lucht en de zee - dit klinkt toch heerlijk? Strandbehang bezorgt je een fijn vakantiegevoel waar je direct bij kan ontspannen. In onze collectie tref je tropische stranden voor als je je liever op een tropisch strand waant ver weg of ook fotobehang van het strand op Texel voor als je liever in eigen land blijft. Bekijk de vele strand fotobehangen en geef je kamer een zomers uiterlijk.Dieren slaapkamer behang
Als dierenliefhebber kies je natuurlijk een dieren fotobehang. De Afrikaanse savanne is erg populair zoals afbeeldingen van olifanten en zebra´s. Het ongerepte landschap en de prachtige kleuren geeft warmte aan de kamer en is ideaal voor als je een romantische en exotische look zoekt voor in de slaapkamer. Met dierenfotobehang zorg je voor een echte blikvanger in de kamer en heeft de slaapkamer niet veel meer nodig dan een rustig kleurenpallet voor de overige wanden en de aankleding van de kamer.

New York fotobehang
Het luxe hotelgevoel in je eigen slaapkamer dat willen we allemaal wel! Kijk uit op de Brooklyn bridge en waan je even helemaal in de city that never sleeps, hoewel jij natuurlijk heerlijk in slaap valt in een stijlvolle kamer. In combinatie met moderne meubels krijgt de hele slaapkamersfeer een ultraverfijnde look en geeft je dat gevoel van luxe en ontspanning. Wij hebben een uitgebreide collectie aan fotobehang New York.We hopen dat we je een aantal leuke ideeën hebben kunnen geven over hoe je je slaapkamer met fotobehang kunt inrichten!