Specialist in fotobehang op maat

Walltastic Thomas de trein XXL

Thomas de Trein is maar wat blij met jouw hulp op het rangeerterrein van het eiland Sobor. Wees wel op je hoede voor de grapjes van Thomas.... Speel je gezellig met hem mee?
Bekend van TV.
Artikelnummer: 43879

Informeer naar de levertijd

€ 59,00

Gratis verzending vanaf € 50

30 dagen retour

Details

Walltastic 3D fotobehang is speciaal ontwikkeld voor de decoratie van kinderkamers. Door het 3D effect krijgt de kamer een ruimtelijke uitstraling. Bovendien zijn de Walltastic ontwerpen helemaal gericht op de beleefwereld van kinderen, en zijn er ook verschillende modellen gebaseerd op populaire kinderseries. Elk XL model wordt geleverd in 12 stukken van ieder ca. 51 x 122 cm (bxh). Als het behang dus groter is dan de muur, kun je eenvoudig stukken weglaten. Je kunt desgewenst het behang ook zelf kleiner knippen of snijden. De modellen worden niet geleverd in grotere maten. Eventueel kan het fotobehang met een stofdoek worden afgenomen. Walltastic behang is eenvoudig aan te brengen op de muur. Je kunt kiezen voor bevestiging met behanglijm voor papieren fotobehang (Fotobehangen.nl adviseert Perfax Methyl blauw behanglijm). De plakinstructies worden bij het behang geleverd, maar je vindt de uitgebreide plakinstructies ook op onze website onder ´Plakinstructies´ (plakinstructies voor standaard fotobehang).

Extra informatie

Model nr 43879
Hoogte (cm) 244
Breedte (cm) 305
Materiaal Papierenbehang
Lijm exclusief lijm
Formaat Medium
Hoofdkleur Blauw
Aanvullende informatie Kijk hier voor de plakinstructies voor walltastic fotobehang. Dit fotobehang bestaat uit 12 delen.