Specialist in fotobehang op maat

Walltastic Ben 10 XL

Ben 10 is bekend van de tv! Samen met zijn nicht Gwen en vriend Kevin strijdt hij tegen een wave van aliens die de aarde bedreigen. Met zijn Ultimatrix horloge transformeert Ben in verschillende aliens om het kwaad te bestrijden. Help je mee om de aarde te beschermen?
Artikelnummer: 42841

Informeer naar de levertijd

€ 59,95

Gratis verzending vanaf € 50

30 dagen retour

Details

Walltastic 3D fotobehang is speciaal ontwikkeld voor de decoratie van kinderkamers. Door het 3D effect krijgt de kamer een ruimtelijke uitstraling. Bovendien zijn de Walltastic ontwerpen helemaal gericht op de beleefwereld van kinderen, en zijn er ook verschillende modellen gebaseerd op populaire kinderseries. Dit XL model wordt geleverd in 8 stukken van ieder ca. 50 x 122 cm (bxh). Als het behang dus groter is dan de muur, kun je eenvoudig stukken weglaten. Je kunt desgewenst het behang ook zelf kleiner knippen of snijden. De modellen worden niet geleverd in grotere maten. Eventueel kan het Walltastic fotobehang met een stofdoek, of een licht vochtige doek, afgenomen worden. Walltastic behang is eenvoudig aan te brengen op de muur. Je kunt kiezen voor bevestiging met behanglijm voor papieren fotobehang (Fotobehangen.nl adviseert Perfax Methyl blauw behanglijm).

Extra informatie

Model nr 42841
Hoogte (cm) 244
Breedte (cm) 200
Materiaal Papierenbehang
Lijm exclusief lijm
Formaat Medium
Hoofdkleur Groen
Aanvullende informatie Kijk hier voor de plakinstructies voor walltastic fotobehang. Dit fotobehang bestaat uit 8 delen om op de muur te plakken.