Specialist in fotobehang op maat

Vlies fotobehang Zonsondergang in de bergen

Fotobehang van een berglandschap tijdens de zonsondergang.
Artikelnummer: FLS55628620

Levertijd 2 a 4 werkdagen

€ 159,00

* Verplichte velden

Gratis verzending vanaf € 50

30 dagen retour

Vlies behang:
eenvoudig op te plakken

Op maat mogelijk:
vrijblijvend advies

Optioneel Airtex:
naadloos behang in één geheel

Mail ons de maat van je muur en we laten je de mogelijkheden weten! Je kan je mail sturen naar info @fotobehangen.nl of bel ons op 038 7739995.

Details

Niets waarmee je zó snel een totaal andere look geeft aan je huis dan behang. Vanuit je kamer geniet je van dit prachtige berglandschap met op de achtergrond de zonsondergang. Bergen is een populaire fotobehangcategorie omdat fotobehang met een natuurafbeelding een kalmerend en rustgevend effect heeft. Bekijk hier nog meer fotobehangen met bergen en natuur.

Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang. Het vliesbehang wordt op één rol geleverd in banen waarbij de banen strak naast elkaar worden geplakt op de muur. Airtexbehang komt in één stuk en wordt in zijn geheel op de muur wordt geplakt en is daardoor naadloos behang, dat ook makkelijk schoon te maken is.

Extra informatie

Model nr FLS55628620
Materiaal Vliesbehang
Lijm exclusief lijm
Info Fotobehang kan ook op maat gemaakt worden. Informeer naar de mogelijkheden.
Aanvullende informatie Kijk hier voor de plakinstructies voor fotobehang. Let op dat kleuren in werkelijkheid iets kunnen afwijken, afhankelijk van je beeldscherminstellingen.