Specialist in fotobehang op maat

Vlies fotobehang Witte bakstenen muur

Een fotobehang van een witte bakstenen muur.
Artikelnummer: FLS524374357

Levertijd 2 a 4 werkdagen

€ 159,00

* Verplichte velden

Gratis verzending vanaf € 50

30 dagen retour

Vlies behang:
eenvoudig op te plakken

Op maat mogelijk:
vrijblijvend advies

Optioneel Airtex:
naadloos behang in één geheel

Mail ons de maat van je muur en we laten je de mogelijkheden weten! Je kan je mail sturen naar info @fotobehangen.nl of bel ons op 038 7739995.

Details

Een bakstenen muur in huis is stoer, modieus en helemaal trendy. Hoe ruwer de uitstraling, hoe beter. Dit fotobehang van de bakstenen muur is zowel geschikt voor de slaapkamer, als voor de keuken of woonkamer. Dit originele fotobehang imiteert de look van een echte stenen muur. Zeker gecombineerd met andere witte accenten, zoals een plaid op het bed of een lichte vloerkleed op de vloer ontstaat een schitterend, Scandinavisch geheel. Voor meer industrieel behang kijk je hier.

Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang. Het vliesbehang wordt op één rol geleverd in banen waarbij de banen strak naast elkaar worden geplakt op de muur. Airtexbehang komt in één stuk en wordt in zijn geheel op de muur wordt geplakt en is daardoor naadloos behang, dat ook makkelijk schoon te maken is.

Extra informatie

Model nr FLS524374357
Materiaal Vliesbehang
Lijm exclusief lijm
Formaat Large
Hoofdkleur Beige
Info Fotobehang kan ook op maat gemaakt worden. Informeer naar de mogelijkheden.
Aanvullende informatie Kijk hier voor de plakinstructies voor fotobehang. Let op dat kleuren in werkelijkheid iets kunnen afwijken, afhankelijk van je beeldscherminstellingen.