Vlies fotobehang Wit houten muur

De trend van hout in huis zet door. Nu ook op vlies fotobehang verkrijgbaar!
Artikelnummer: FL60135596

Levertijd 2 a 4 werkdagen

€ 159,00

* Verplichte velden

Gratis verzending vanaf € 50

30 dagen retour

Vlies behang:
eenvoudig op te plakken

Op maat mogelijk:
vrijblijvend advies

Optioneel Airtex:
naadloos behang in één geheel

Mail ons de maat van je muur en we laten je de mogelijkheden weten! Je kan je mail sturen naar info @fotobehangen.nl of bel ons op 038 7739995.

Details

Dit vlies fotobehang past helemaal bij de interieurtrend van dit moment van schroothout in de kamer! Met dit fotobehang haal je een prachtige wit houten muur in huis zonder ook maar 1 plank hout aan te raken. Een prachtige sfeermaker voor een sloophout look in rustige tinten. Er is ook een vergelijkbaar model als papieren fotobehang op de website te vinden. Dit goedkopere model is alleen verkrijgbaar in de maat zoals in die omschrijving staat aangegeven.

Extra informatie

Model nr FL60135596
Materiaal Vliesbehang
Lijm exclusief lijm
Formaat Large
Info Het is ook mogelijk om te kiezen voor Airtex fotobehang wat naadloos behang is wat in één geheel geprint wordt. Informeer naar de mogelijkheden.
Aanvullende informatie Het vliesbehang wordt in banen op één rol geleverd. Je plakt de banen strak naast elkaar op de muur. Kijk hier voor de plakinstructies voor vlies fotobehang. Let op dat kleuren in werkelijkheid iets kunnen afwijken, afhankelijk van je beeldscherminstellingen. Dit vliesfotobehang kan op maat gemaakt worden. Informeer naar de mogelijkheden.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: