Specialist in fotobehang op maat

Vlies fotobehang Uitzicht op zee

Fotobehang van de zee en golven.
Artikelnummer: FLS602634905

Levertijd 2 a 4 werkdagen

€ 159,00

* Verplichte velden

Gratis verzending vanaf € 50

30 dagen retour

Vlies behang:
eenvoudig op te plakken

Op maat mogelijk:
vrijblijvend advies

Optioneel Airtex:
naadloos behang in één geheel

Mail ons de maat van je muur en we laten je de mogelijkheden weten! Je kan je mail sturen naar info @fotobehangen.nl of bel ons op 038 7739995.

Details

Wie kijkt er niet graag uit op zee? Geef je slaapkamer of woonkamer een natuurlijke uitstraling door buiten naar binnen te halen met dit fotobehang van de zee en golven. Fotobehang is veelzijdig in gebruik en kun je heel goed kiezen voor zowel de woonkamer als de slaapkamer maar denk ook eens aan de gang of een studeerkamer. Vind hier meer inspiratie voor fotobehang van zee en strand.

Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang. Het vliesbehang wordt op één rol geleverd in banen waarbij de banen strak naast elkaar worden geplakt op de muur. Airtexbehang komt in één stuk en wordt in zijn geheel op de muur wordt geplakt en is daardoor naadloos behang, dat ook makkelijk schoon te maken is.

Extra informatie

Model nr FLS602634905
Materiaal Vliesbehang
Lijm exclusief lijm
Info Fotobehang kan ook op maat gemaakt worden. Informeer naar de mogelijkheden.
Aanvullende informatie Kijk hier voor de plakinstructies voor fotobehang. Let op dat kleuren in werkelijkheid iets kunnen afwijken, afhankelijk van je beeldscherminstellingen.