Vlies fotobehang tijger

Een prachtig behang met een opdruk van een geïllustreerde tijger.
Artikelnummer: FLS231902518

Levertijd 2 a 4 werkdagen

€ 139,00

* Verplichte velden

Gratis verzending vanaf € 50

30 dagen retour

Vlies behang:
eenvoudig op te plakken

Op maat mogelijk:
vrijblijvend advies

Optioneel Airtex:
naadloos behang in één geheel

Mail ons de maat van je muur en we laten je de mogelijkheden weten! Je kan je mail sturen naar info @fotobehangen.nl of bel ons op 038 7739995.

Details

Dit mooie fotobehang laat een prachtige geïllustreerde tijger zien en de grafische look geeft een extra speciaal accent aan het behang. Het behang is geschikt voor in ieder interieur en voor jong en oud. Je kan kiezen om het te plaasten in de woonkamer, slaapkamer of in de hal voor een echte eyecatcher bij binnenkomst of voor in een jongenskamer is zo´n stoere print voor aan de wand natuurlijk helemaal cool.

Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang. Het vliesbehang wordt op één rol geleverd in banen waarbij de banen strak naast elkaar worden geplakt op de muur. Airtexbehang komt in één stuk en wordt in zijn geheel op de muur wordt geplakt en is daardoor naadloos behang, dat ook makkelijk schoon te maken is.

Extra informatie

Model nr FLS231902518
Materiaal Vliesbehang
Lijm exclusief lijm
Formaat Large
Info Fotobehang kan ook op maat gemaakt worden. Informeer naar de mogelijkheden.
Aanvullende informatie Kijk hier voor de plakinstructies voor fotobehang. Let op dat kleuren in werkelijkheid iets kunnen afwijken, afhankelijk van je beeldscherminstellingen.