Specialist in fotobehang op maat

Vlies fotobehang Steiger met zeezicht

Een stijlvol vliesbehang van een mooie houten steiger aan zee.
Artikelnummer: FLS424542751

Levertijd 2 a 4 werkdagen

€ 159,00

* Verplichte velden

Gratis verzending vanaf € 50

30 dagen retour

Vlies behang:
eenvoudig op te plakken

Op maat mogelijk:
vrijblijvend advies

Optioneel Airtex:
naadloos behang in één geheel

Mail ons de maat van je muur en we laten je de mogelijkheden weten! Je kan je mail sturen naar info @fotobehangen.nl of bel ons op 038 7739995.

Details

Haal de zee in huis met dit fotobehang voor op de muur. Door het bijzondere perspectief geeft dit fotobehang net het gevoel alsof je zo de steiger op kan lopen. Fotobehang is veelzijdig in gebruik en kun je heel goed kiezen voor zowel de woonkamer als de slaapkamer en denk ook eens aan de kinderkamer of een studeerkamer. Het voordeel van fotobehang is dat je niet alle muren hoeft te behangen. Het is juist leuk als je één muur als blikvanger kiest. Voor een uitgebreide collectie natuur fotobehangen kijk je hier.

Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang. Het vliesbehang wordt op één rol geleverd in banen waarbij de banen strak naast elkaar worden geplakt op de muur. Airtexbehang komt in één stuk en wordt in zijn geheel op de muur wordt geplakt en is daardoor naadloos behang, dat ook makkelijk schoon te maken is.

Extra informatie

Model nr FLS424542751
Materiaal Vliesbehang
Lijm exclusief lijm
Info Fotobehang kan ook op maat gemaakt worden. Informeer naar de mogelijkheden.
Aanvullende informatie Kijk hier voor de plakinstructies voor fotobehang. Let op dat kleuren in werkelijkheid iets kunnen afwijken, afhankelijk van je beeldscherminstellingen.