Specialist in fotobehang op maat

Vlies fotobehang Roos vintage

Een bijzonder fotobehang met romantische rozen.
Artikelnummer: FLS90750203

Levertijd 2 a 4 werkdagen

€ 139,00

* Verplichte velden

Gratis verzending vanaf € 50

30 dagen retour

Vlies behang:
eenvoudig op te plakken

Op maat mogelijk:
vrijblijvend advies

Optioneel Airtex:
naadloos behang in één geheel

Mail ons de maat van je muur en we laten je de mogelijkheden weten! Je kan je mail sturen naar info @fotobehangen.nl of bel ons op 038 7739995.

Details

Geef je kamer een warme uitstraling met dit vliesbehang van rozen in prachtige vintage stijl. Bloemen behang is een opvallende trend die we terugzien in de interieurs van nu en met name afbeeldingen van grote bloemen en rozen. Kies voor de slaapkamer of denk eens aan de hal of je gang. Voor nog meer fotobehangen van paardenbloemen en andere bloemenbehang kijk je hier.

Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang. Het vliesbehang wordt op één rol geleverd in banen waarbij de banen strak naast elkaar worden geplakt op de muur. Airtexbehang komt in één stuk en wordt in zijn geheel op de muur wordt geplakt en is daardoor naadloos behang, dat ook makkelijk schoon te maken is.

Extra informatie

Model nr FLS90750203
Materiaal Vliesbehang
Lijm exclusief lijm
Info Fotobehang kan ook op maat gemaakt worden. Informeer naar de mogelijkheden.
Aanvullende informatie Kijk hier voor de plakinstructies voor fotobehang. Let op dat kleuren in werkelijkheid iets kunnen afwijken, afhankelijk van je beeldscherminstellingen.