Specialist in fotobehang op maat

Vlies fotobehang Panorama van Amsterdam

Fotobehang van een panorama afbeelding van de de stad Amsterdam.
Artikelnummer: FLS524350537

Levertijd 2 a 4 werkdagen

€ 119,00

* Verplichte velden

Gratis verzending vanaf € 50

30 dagen retour

Vlies behang:
eenvoudig op te plakken

Op maat mogelijk:
vrijblijvend advies

Optioneel Airtex:
naadloos behang in één geheel

Mail ons de maat van je muur en we laten je de mogelijkheden weten! Je kan je mail sturen naar info @fotobehangen.nl of bel ons op 038 7739995.

Details

Niets waarmee je zó snel een totaal andere look geeft aan je huis dan behang. Panorama van de Singel gracht in Amsterdam met typische Nederlandse huizen, bruggen en woonboten tijdens het ochtendlicht. Heb jij geen plek voor een panorama beeld op jouw muur? Laat ons dan een mooie uitsnede maken van de foto zodat het fotobehang passend is voor jouw muur. In onze categorie Fotobehang Amsterdam tref je meer behangen van de stad Amsterdam.

Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang. Het vliesbehang wordt geleverd in banen waarbij de banen strak naast elkaar worden geplakt op de muur. Airtexbehang komt in één stuk en wordt in zijn geheel op de muur wordt geplakt en is daardoor naadloos behang, dat ook makkelijk schoon te maken is.

Extra informatie

Model nr FLS524350537
Info Fotobehang kan ook op maat gemaakt worden. Informeer naar de mogelijkheden.
Aanvullende informatie Kijk hier voor de plakinstructies voor fotobehang. Let op dat kleuren in werkelijkheid iets kunnen afwijken, afhankelijk van je beeldscherminstellingen.