Specialist in fotobehang op maat

Vlies fotobehang Highway California

Een mooi vliesbehang van de highway door het Death Valley National Park.
Artikelnummer: FL78340975

Informeer naar de levertijd

€ 159,00

Gratis verzending vanaf € 50

30 dagen retour

Vlies behang:
eenvoudig op te plakken

Op maat mogelijk:
vrijblijvend advies

Optioneel Airtex:
naadloos behang in één geheel

Mail ons de maat van je muur en we laten je de mogelijkheden weten! Je kan je mail sturen naar info @fotobehangen.nl of bel ons op 038 7739995.

Details

De Death Valley is ondanks de hitte en droogte populair bij natuurliefhebbers. De unieke flora en fauna hebben zich aangepast aan de extreme omstandigheden. Je vindt hier prachtige zandduinen, mooie rotsen en schitterende woestijnlandschappen. De eindeloze weg geeft dit fotobehang een wijds effect, ideaal om een kleine ruimte groter te doen lijkt.

Extra informatie

Model nr FL78340975
Materiaal Vliesbehang
Lijm exclusief lijm
Info Het is ook mogelijk om te kiezen voor Airtex fotobehang wat naadloos behang is wat in één geheel geprint wordt. Informeer naar de mogelijkheden.
Aanvullende informatie Het vliesbehang wordt in banen op één rol geleverd. Je plakt de banen strak naast elkaar op de muur. Kijk hier voor de plakinstructies voor vlies fotobehang. Let op dat kleuren in werkelijkheid iets kunnen afwijken, afhankelijk van je beeldscherminstellingen. Dit vliesfotobehang kan op maat gemaakt worden. Informeer naar de mogelijkheden.