Specialist in fotobehang op maat

Vlies fotobehang Hart van zeesterren

Een mooi fotobehang van een hart gevormd door zeesterren in de caribische zee.
Artikelnummer: FL101765967

Levertijd 2 a 4 werkdagen

€ 159,00

* Verplichte velden

Gratis verzending vanaf € 50

30 dagen retour

Vlies behang:
eenvoudig op te plakken

Op maat mogelijk:
vrijblijvend advies

Optioneel Airtex:
naadloos behang in één geheel

Mail ons de maat van je muur en we laten je de mogelijkheden weten! Je kan je mail sturen naar info @fotobehangen.nl of bel ons op 038 7739995.

Details

Dit fotobehang met zeesterren die in de zee liggen in de vorm van een hart geeft je kamer een heerlijke rustgevende sfeer. Met fotobehang kan je je kamer op en snelle en eenvoudige manier een hele andere uitstraling en meerwaarde geven. Fotobehang is heel veelzijdig in gebruik en kun je heel goed kiezen voor zowel de slaapkamer als de woonkamer of bijvoorbeeld op op kantoor of de kantine.

Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang. Het vliesbehang wordt op één rol geleverd in banen waarbij de banen strak naast elkaar worden geplakt op de muur. Airtexbehang komt in één stuk en wordt in zijn geheel op de muur wordt geplakt en is daardoor naadloos behang, dat ook makkelijk schoon te maken is.

Extra informatie

Model nr FL101765967
Materiaal Vliesbehang
Lijm exclusief lijm
Info Fotobehang kan ook op maat gemaakt worden. Informeer naar de mogelijkheden.
Aanvullende informatie Kijk hier voor de plakinstructies voor fotobehang. Let op dat kleuren in werkelijkheid iets kunnen afwijken, afhankelijk van je beeldscherminstellingen.