Vlies fotobehang Giraffenfamilie

Geniet elke dag in huis van dit fotobehang met een groep giraffen.
Artikelnummer: FL12917336

Levertijd 2 a 4 werkdagen

€ 119,00

* Verplichte velden

Gratis verzending vanaf € 50

30 dagen retour

Vlies behang:
eenvoudig op te plakken

Op maat mogelijk:
vrijblijvend advies

Optioneel Airtex:
naadloos behang in één geheel

Mail ons de maat van je muur en we laten je de mogelijkheden weten! Je kan je mail sturen naar info @fotobehangen.nl of bel ons op 038 7739995.

Details

Wist je dat een giraffe het hoogste dier ter wereld is? Bij geboorte zijn ze al zo´n 2 meter hoog en een volwassene kan een hoogte van 5 meter bereiken. Aangezien giraffen in kuddes leven, haal je niet maar één giraf in huis, maar een hele kudde met deze grote foto voor op de muur.

Extra informatie

Model nr FL12917336
Materiaal Vliesbehang
Lijm exclusief lijm
Formaat Large
Info Het is ook mogelijk om te kiezen voor Airtex fotobehang wat naadloos behang is wat in één geheel geprint wordt. Informeer naar de mogelijkheden.
Aanvullende informatie Het vliesbehang wordt in banen op één rol geleverd. Je plakt de banen strak stotend naast elkaar op de muur. Kijk hier voor de plakinstructies voor vlies fotobehang. Let op dat kleuren in werkelijkheid iets kunnen afwijken, afhankelijk van je beeldscherminstellingen. Je kunt kiezen uit twee standaard maten of contact met ons opnemen voor een gepersonaliseerd formaat als jouw muur een andere afmeting heeft.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: