Specialist in fotobehang op maat

Slaapkamer behang inspiratie door Fotobehangen.nl

Je wilt graag je slaapkamer herinrichten en je zit te denken om een muur te behangen met fotobehang. Als fotobehang specialist vinden wij dit natuurlijk de perfecte keuze om je muur een nieuwe look te geven. En met onze ideeën voor een geschikt slaaplamer behang kun je gelijk inspiratie opdoen.

Bijzondere modellen natuurlijk slaapkamer behang

Bij een metamorfose van de slaapkamer komt meer kijken dan alleen een nieuw slaapkamer behang kiezen dat je mooi vindt. Denk hierbij ook goed na over de kleuren in je kamer, de stijl van je interieur en meubels en natuurlijk de sfeer die je de slaapkamer wilt laten uitstralen. We zetten hieronder een aantal slaapkamer stijlen en tips voor je op een rij.

Een landelijke slaapkamer inrichten

Om een landelijke slaapkamer in te richten maak je het best gebruik van fotobehang dat natuurlijke materialen naboots. Denk bijvoorbeeld aan fotobehang met een print van sloophout, beton of steen. Van een hout behang gaat een stoer karakter uit, met een belangrijke mate van warmte. Je kan dit combineren met een aantal houten elementen in de slaapkamer en kiezen voor accessoires in basic kleuren als wit en beige.

Skyline behang in de slaapkamer

Op zoek naar een styling die meer diepgang geeft aan je kamer? De wand achter je bed is uitermate geschikt om te behangen. Je kunt de inrichting van de slaapkamer groter laten lijken door bijvoorbeeld te kiezen voor een slaapkamer behang met uitzicht op zee. Of door dagelijks wakker te worden en uit te kijken op de skyline van New York of Amsterdam. In de categorie fotobehang New York vind je vele modellen die erg passend zijn om in de slaapkamer te gebruiken.

Waar kom je meer tot rust dan in de natuur? Denk aan mooie prints van bossen waar de mist als een deken overheen ligt of een mooi slaapkamer behang met een afbeelding van een magnoliabloem. De rest van de kamer verf je in rustgevende kleuren. Een natuurlijke look in de slaapkamer is snel gecreërd met een behang met een print met bomen of bloemen. Dit kun je ook terug laten komen in bijvoorbeeld een dekbedovertrek of gordijnen met een natuurlijke print.

Fotobehang in een kleine en grote kamer

Het kan zijn dat je een hele grote slaapkamer hebt waar je niet alleen je bed en een kast hebt staan, maar waar zelfs ruimte is voor een zitje. Of misschien heb jij juist een knusse, kleinere slaapkamer. Voor beide soorten kamers is er passend fotobehang om uit te kiezen. Wil je een kleine slaapkamer inrichten? Gebruik dan zoveel mogelijk fotobehang in een licht kleur zodat de kamer groter zal lijken, denk bijvoorbeeld aan zachte pastelkleuren. Heb je juist een ruime slaapkamer? Dan kan je gerust kiezen voor fotobehang in donkere kleuren, denk bijvoorbeeld aan zwart-wit prints.