Specialist in fotobehang op maat

Vliesbehang

Vliesbehang is de perfecte aankleding als je jouw muur een nieuwe look wilt geven. Dit behang, dat je in banen tegen de muur aan plakt, zorgt voor een metamorfose in de kamer. Geschikt voor zowel de woonkamer als bijvoorbeeld de slaapkamer en de kinderkamer en verkrijgbaar in alle bedenkbare afbeeldingen. Maar, wat is vliesbehang precies? En hoe zorg je ervoor dat het perfect op de muur komt? We leggen je er graag alles over uit. Natuurlijk kun je ook gelijk een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment standaard vliesbehang om jouw favoriete model uit te zoeken.
Lees verder....

Vliesbehang: wat is het precies

Een fotobehang van vlies wordt zoals de naam al zegt gedrukt op vliesbehang. Het behang heeft een matte uitstraling. Het voordeel van dit materiaal is dat het sterk, scheurvast en licht afneembaar is met een zachte doek. Verder is een groot voordeel dat het makkelijk te behangen is. Het vliesbehang wordt op een rol geleverd in banen die de hoogte van de muur hebben. Je snijdt de verschillende banen van elkaar los en plakt ze strak tegen elkaar op de muur. De lijm smeer je trouwens rechtstreeks op de muur, waardoor je geen geknoei met een plaktafel hebt. Handig en makkelijk! Anders dan papierenbehang zet vliesbehang niet uit en krimpt het niet als je gaat behangen. Dit alles zorgt ervoor dat vliesbehang, in principe, door iedereen op de muur geplakt kan worden.

Vliesbehang op maat gemaakt

Wist je al dat vliesbehang geheel op maat gemaakt kan worden voor jouw muur? Zo ontvang je een behang dat perfect past op jouw wand. Natuurlijk zorgen we ervoor dat het behang niet te pixelig wordt als het uitvergroot wordt. Het is afhankelijk van de kwaliteit van de foto tot welke maat deze uitvergroot kan worden en dit wisselt dus per model. Je kunt altijd contact opnemen met de klantenservice van Fotobehangen als je vrijblijvend meer informatie wenst over een bepaald model in een specifieke maat.

Gepersonaliseerd vliesbehang

Ook kun je een vliesbehang op maat met een eigen foto laten maken. Op deze manier haal je een gepersonaliseerd fotobehang in huis die je nergens anders tegenkomt. Je favoriete vakantiefoto, een foto met het hele gezin of een antieke foto van jouw woonplaats vereeuwig je makkelijk op de muur. Mocht je tussen de standaard collectie vliesbehang geen passende foto vinden, dan kun je ook altijd een kijkje nemen in de beeldbank op onze website. Hier kun je tussen duizenden en duizenden foto´s die ene foto uitzoeken die passend is voor jouw interieur.

Artikelen 61 tot 80 van 242 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Artikelen 61 tot 80 van 242 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6