Specialist in fotobehang op maat

Decoratietrend 2021: Behangcirkels

Ronde vormen in het interieur zien we steeds vaker voorbij komen, denk aan ronde eettafels die al een tijdje trendy zijn maar ook muurdecoratie hoeft al lang niet meer recht toe recht aan te zijn. Ronde vormen geven een speels effect in je interieur en deze trend zien we terug in een nieuw decoratiemateriaal namelijk de behangcirkels.

Onze collectie behangcirkels

Wat is een behangcirkel?

De behangcirkels of ook wel muurcirkels genoemd zijn zelfklevend, dus erg handig want er komt geen behanglijm bij te pas. Ze zijn gemaakt van polyester wat een textielsoort is en worden uit één stuk geprint dus je kan ze heel makkelijk in één keer bevestigen. Ze hebben een matte uitstraling en zijn kreukvrij en je kan ze zelf herpositioneren mocht je de behangcirkel niet op de juiste plek hebben geplakt. Zelf hoef je alleen maar te zorgen voor een mooi plekje op de muur en ervoor te zorgen dat de ondergrond glad is en je plakt de behangcirkel eenvoudig zelf op de muur. Voor elke wand, klein of groot, is er wel een behangcirkel te vinden die passend is. De afmetingen variëren van 60 tot 140 cm.

Behangcirkels voor in jouw interieur

Dus wil jij je kale muren wel opfleuren maar wil je niet de muur behangen? Dan is de behangcirkel wellicht iets voor jou. In onze collectie tref je diverse ontwerpen aan zoals prachtige afbeeldingen van kunstwerken als het melkmeisje van Vermeer of Japanse kunst van vogels die wij als behangcirkel kunnen afdrukken maar je kan ook kiezen voor een mooie Schotse hooglander afgebeeld in zwart/wit of wil jij liever de natuur naar binnen halen? Dan heb je ruim keuze uit landschappen, bloemen en watervallen. Voor elke kamer vind je wel iets passend in onze collectie, voor de slaapkamer of kinderkamer maar ook voor de woonkamer. Naast deze natuurfoto´s en bloemenprints kan je ook kiezen voor een eigen ontwerp of foto. In dat geval neem je contact met ons op en kijken wij de mogelijkheden voor je na.

Ga jij voor een behangcirkel in jouw interieur?