Specialist in fotobehang op maat

Behangcirkels

Behangcirkels zijn een nieuwe trend die je steeds vaker voorbij ziet komen, of het nou in het interieur van je vriendin is of in de bladen, op tv of op social media. En terecht want het is een goedkope en veelzijdige manier van decoreren.
Lees verder....

Waar je fotobehang doorgaans op de hele muur plakt kan je de muurcirkels op diverse plaatsen gebruiken in je huis. Denk bijvoorbeeld aan boven de bank, of boven je bed, in de kinderkamer of in de hal, of in de keuken. Je hebt vast wel een plekje vrij in je huis waar een behangcirkel mooi zal uitkomen.

Onze collectie behangcirkels

We bieden je een veelzijdige collectie aan van onze mooiste afbeeldingen die zowel in een modern interieur als in een klassieke interieur passen. Onze favorieten uit het Rijksmuseum, vind je hier terug en ook prachtige landschappen die passen in een Scandinavisch interieur. Ook aan de kinderkamer hebben we gedacht en je treft dan ook leuke behangcirkels met dierenprints aan voor een jungle look. We bieden verschillende afmetingen aan zodat je er zeker van bent dat de behangcirkel past op de plek die jij in gedachten hebt.

Behangcirkels voor een groots effect

Heb je zin in een make-over van je interieur maar heb je een klein budget? De behangcirkels zijn niet prijzig en je kan naast het bevestigen van deze leuke decoratie ook denken aan het verven van de muur in een bijpassende kleur. Met een paar uurtjes werk heb jij een compleet andere look in huis.

Welke materiaal wordt gebruikt voor de behangcirkels en hoe bevestig ik ze?

Onze muurcirkels zijn zelfklevend, dus erg handig want er komt geen behanglijm bij te pas. Ze zijn gemaakt van polyester wat een textielsoort is en worden uit één stuk geprint. Zorg voor een gladde ondergrond en je plakt de behangcirkel eenvoudig op de muur door het folie van de achterkant te verwijderen, zodat de lijmlaag vrijkomt. Laat geverfde wanden wel minimaal drie weken drogen en je plakt ze beter niet op een muur die geverfd is met verf op siliconen basis omdat het daar niet goed op hecht. Ook op een muur met slechte kwaliteit muurverf, met extra matte, vuilafstotende muurverf of kalkverf blijven de behangcirkels niet goed hechten. Ze hebben een matte uitstraling en zijn kreukvrij en je kan ze zelf herpositioneren mocht je de behangcirkel niet op de juiste plek hebben geplakt.

Mijn eigen foto als behangcirkel

Wij hebben een collectie samengesteld van onze mooiste foto´s maar mocht je zelf een foto hebben die je graag zou willen laten printen dan kan dat ook. Belangrijk is dat we een mooie ronde uitsnede kunnen maken van jouw foto dus mail ons gerust jouw foto en dan kijken we voor je of we daar een behangcirkel van kunnen maken.

Als je vragen hebt over de behangcirkels of meer informatie wilt ontvangen over het personaliseren van een behangcirkel, neem dan vooral contact met ons op. Wij staan voor je klaar om je verder te helpen .