Specialist in fotobehang op maat

Behangcirkel Bengaalse tijger

Artikelnummer: BC1COM_1800804

Levertijd 2 a 4 werkdagen

€ 49,00

Gratis verzending vanaf € 50

30 dagen retour

Zelfklevend materiaal
behangcirkel in één deel

Gratis kwaliteitscheck
voor aangeleverde foto´s

Persoonlijke hulp & service

* Verplichte velden

Details

Fleur jouw interieur op met zelfklevende behangcirkels. Zo creëer je een echte eyecatcher op de muur. De behangcirkel wordt gemaakt van zelfklevend polyester dus is heel eenvoudig op de muur te bevestigen en heeft een matte textiel uitstraling. Je plakt de behangcirkel snel en eenvoudig op de muur door het folie van de achterkant te verwijderen zodat de lijmlaag vrijkomt. Zorg ervoor dat de ondergrond schoon en glad is en gelijkmatig zuigend. De behangcirkel is waterbestendig en nagenoeg scheurvast, terwijl de speciale lijmlaag niet hard-hechtend is. Daardoor tast het onderliggende verflagen niet aan. De behangcirkel is ook weer gemakkelijk te verwijderen en is kreukvrij. Let op: zorg ervoor dat de ondergrond droog is. Laat geverfde wanden minimaal twee weken (afhankelijk van de verf die je gebruikt) drogen.

Extra informatie

Model nr BC1COM_1800804
Info Heb jij een eigen foto of een foto in onze webwinkel gezien waar je graag een behangcirkel van wilt laten maken? Neem dan contact met ons op en we kijken samen met jou naar de mogelijkheden.
Aanvullende informatie Let op dat kleuren in werkelijkheid iets kunnen afwijken, afhankelijk van je beeldscherminstellingen.