Specialist in fotobehang op maat

Fotobehang Zwart Wit

Fotobehang zwart wit is erg populair, vooral de modellen met foto´s van steden en architectuur. Een fotobehang van de Brooklyn Bridge in zwart wit is een klassieker. En natuurlijk zijn er ook modellen met afbeeldingen van landschappen en steden mogelijk als fotobehang zwart wit. Gekleurde foto´s kunnen we trouwens voor je omzetten naar een fotobehang zwart wit. Zoek dus jouw favoriete foto uit en geef je interieur een stijlvolle inrichting met een zwart wit fotobehang.
Lees verder....
Of je nu op zoek bent naar een nieuwe look voor in de woonkamer, de slaapkamer of juist een muur in de gang, met een fotobehang zwart wit kies je voor een tijdloze look. En dit fotobehang past in elke kamer in huis of op kantoor.

Populair fotobehang zwart wit

Graag tonen we een aantal populaire modellen uit de categorie fotobehang zwart wit. Fotobehangen in allerlei stijlen om je kamer snel een nieuw uiterlijk te geven. En om te toveren met een elegante look. Het fotobehang Brooklyn Bridge in zwart wit laat je uitkijken over de verlichte Brooklyn Bridge met op de achtergrond de hoge gebouwen van New York. Als je op zoek bent naar een stijlvol fotobehang zwart wit met een natuurlijke afbeelding, is het fotobehang Avalon een aanrader. Met dit fotobehang kijk je uit op een bos vol met smalle boomstammen. Een ander Fotobehang bos is het vlies fotobehang zwart wit berkenbomen. Geniet van een close-up van de berkenbomen. Wil je liever een dierenprint op de muur? Het vlies fotobehang Serengeti toont een prachtige afbeelding van twee zebra´s die lijken te knuffelen. New York behang is erg populair voor op de muur en het Vlies fotobehang New York in zwart wit is een andere bestseller. Dit fotobehang heeft een retro-achtige uitstraling en laat je uitkijken over de stad New York.

Fotobehang Zwart Wit of gekleurd

In de uitgebreide collectie fotobehang zwart wit kun je jouw favoriete model uitzoeken. Heb je echter een foto in onze collectie vliesbehang gezien die in kleur is? Het is geen enkel probleem om deze om te zetten naar zwart wit. En het mooie is dat we bij Fotobehangen hier niets extra´s voor rekenen. Als je ons het gekleurde vlies fotobehang laat weten waar je een fotobehang zwart wit van wilt maken, sturen we je vrijblijvend een voorbeeld van het eindresultaat. Natuurlijk is ook gepersonaliseerd fotobehang in zwart wit mogelijk. Misschien heb je zelf al een foto in zwart wit en anders kunnen we ook hier je gekleurde foto omzetten voor een fotobehang zwart wit. Ook gekleurde foto´s die in je onze beeldbank hebt gevonden kunnen we natuurlijk in zwart wit afdrukken. Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder!

Artikelen 21 tot 29 van 29 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 21 tot 29 van 29 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2