Specialist in fotobehang op maat

Schilderij behang

Met een schilderij behang haal je een stukje kunst en geschiedenis in huis. Kies jouw favoriete schilderij uit onze collectie met meesterwerken van Nederlandsche en buitenlandse schilders. De Nachtwacht, de Mona Lisa en het kunstwerk Kinderen aan Zee kun je nu bij jou thuis op de muur vereeuwigen. Als je een ander schilderij in de collectie van het Rijksmuseum hebt gezien, laat het ons vooral weten zodat we een gepersonaliseerd fotobehang voor je kunnen maken!
Lees verder....
De collectie bij Fotobehangen.nl bestaat uit kunstwerken van schilders zoals Vincent van Gogh, Rembrandt van Rijn, Leonardo da Vinci en Johannes Vermeer, als ook werken van Gabriël, Breitner, Monet en Israëls. Je vindt ze allemaal terug in onze samengestelde collectie schilderij behang. De Meesterwerken zorgen voor een stijlvolle aankleding van bijvoorbeeld de woonkamer, de hal, een kantoor, een restaurant of de vergaderzaal.

Schilderij behang top 5

Graag delen we onze top 5 schilderij behang met je. Dit zijn populaire modellen om op de muur te plakken. Eén van de bestsellers is het schilderij behang Meisje met de parel. Dit beroemde schilderij van Johannes Vermeer is uitgegroeid tot zijn meest geliefde kunstwerk. Met een fotobehang kun je nu dagelijks van dit meesterwerk genieten. Het schilderij behang Amandelbloesem van Van Gogh is een ander populair fotobehang in deze categorie. Het ontwerp van dit schilderij is geïnspireerd op de Japanse prentkunst. Kunstschilder Vermeer komt twee keer in de top 5 met schilderij behang voor. Een ander meesterwerk van zijn hand is het vlies fotobehang Het Melkmeisje. Het indrukwekkende schilderij toont een dienstmeisje die verdiept is in haar werk. En waar behalve de melkstraal niets lijkt te bewegen. Still life with flowers in a glass vase, in het Nederlands Stilleven met bloemen in een glazen vaas op een stenen blad genaamd, is een schilderij van de hand van Jan Davidsz. Deze kunstschilder uit Utrecht toont aandacht voor details, wat hij combineert met zwier en rijkdom aan kleur. Als je op zoek bent naar een schilderij met een landschap, is het vlies fotobehang Italiaans landschap met pijnbomen een goede optie voor op de muur. Hendrik Voogd toont met dit schilderij zijn specialisme: landschappen. Het kunstwerk toont een parkachtig landschap geschilderd in een koel, helder licht.

Kenmerken schilderij behang

Het schilderij behang wordt afgedrukt in banen vliesbehang. Je kunt kiezen uit diverse standaard maten. Als je een andere maat wenst, is dit zeker mogelijk. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. En wist je al dat we het schilderij behang ook op Airtex kunnen drukken om een fotobehang in één stuk te ontvangen? Ook hiervoor zitten we natuurlijk voor je klaar met meer informatie en om vrijblijvend een offerte op maat voor je te maken. Als je trouwens zelf een schilderij in de collectie van het Rijksmuseum hebt gezien, kunnen we hier ook een gepersonaliseerd fotobehang voor je van maken. Laat ons weten welk schilderij behang jij wilt ontvangen en we kijken natuurlijk wat de mogelijkheden zijn.

Artikelen 1 tot 20 van 25 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 20 van 25 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2