Sale

Walltastic Tatty Teddy Bear XL (aanbieding)

Tatty Teddy is één van de schattigste beren ter wereld. Hij houdt vanaf de muur de wacht terwijl jij slaapt met dit bijzondere fotobehang.
Artikelnummer: 42933_XL

Informeer naar de levertijd

Normale prijs: € 59,95

Nu voor € 29,00

Gratis verzending vanaf € 50

30 dagen retour

Details

Walltastic 3D fotobehang is speciaal ontwikkeld voor de decoratie van kinderkamers. Door het 3D effect krijgt de kamer een ruimtelijke uitstraling. Bovendien zijn de Walltastic ontwerpen helemaal gericht op de beleefwereld van kinderen, en zijn er ook verschillende modellen gebaseerd op populaire kinderseries. Het model wordt geleverd in 8 stukken van ieder ca. 50 x 122 cm (bxh). Als het behang dus groter is dan de muur, kun je eenvoudig stukken weglaten. Je kunt desgewenst het behang ook zelf kleiner knippen of snijden. Eventueel kan het fotobehang met een stofdoek worden afgenomen. Walltastic behang is eenvoudig aan te brengen op de muur. Je kunt kiezen voor bevestiging met behanglijm voor papieren fotobehang (Fotobehangen.nl adviseert Perfax Methyl blauw behanglijm). De plakinstructies worden bij het behang geleverd, maar je vindt de uitgebreide plakinstructies ook op onze website onder ´Plakinstructies´ (plakinstructies voor standaard fotobehang).

Extra informatie

Model nr 42933_XL
Hoogte (cm) 244
Breedte (cm) 200
Materiaal Papierenbehang
Lijm exclusief lijm
Formaat Medium
Aanvullende informatie Kijk hier voor de plakinstructies voor walltastic fotobehang. Dit fotobehang bestaat uit 8 delen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: